Nagellacksborttagning så snabbt med Sephora

Eftersom jag har nagellack dagligen och tar bort lacket minst en gång i veckan så är en bra remover ett måste för mig. Något som varit på gränsen till en life-changing-moment för mig är när jag hittade Sephoraburkarna!

Sephoras tre olika nailremover-burkar
Sephoras tre olika nailremover-burkar och Ciaté Antique Broosch som accentnagel

Det började i vintras med första burken Express nail polish remover för fingrarna. In med fingret i burken med svampen i och gnid runt lite – vips så är allt lack borta! Lätt som en plätt! Jag som brukar stå och svära över bomullsrondellerna och olika removers som man måste gnugga och gnugga med…, phew. 😦 Burkarna har faktiskt hållit i månader, så jag tycker absolut det är värt 90 kr.

Tåburken från Sephora
Tåburken från Sephora och Bahama Mama från Essie på naglarna

I våras kom även tåburken och glitterburken. Om du nån gång använt glitternagellack så vet du hur otroligt jobbigt och svårt det är att få bort det glammiga eländet! Men med en svamp som river lite mer och är lite grövre så går det undan med Sephoras Instant nail polish remover for glitter.

Den som är lite rolig och rätt otippad är ju tåburken, haha! 🙂 När den kom tänkte jag ”hur i hela friden man kan köra ner en kort knubbig tå i en djup burk?!” Men nej då, här sitter svampen i locket istället och du gnider runt den på tårna. Express nail polish remover for feet har som du ser ett kraftigare och högre lock än burkarna för fingrar.

Min första tåburk var trasig, svampen åkte av hela tiden och jag tänkte att ”detta var ju en jädrans flopp”. Men när jag ventilerade min frustration på Instagram svarade Sephora snabbt mig att jag skulle få komma tillbaka och byta till en ny, trots att jag inte hittade kvittot. Och det var vad jag gjorde härom dagen i Täby C. Inga problem!

Jag måste säga att varje gång jag är inne i Sephoras butiker så blir jag så glad över bemötandet från den trevliga och kunniga personalen. De lägger ner mycket tid och omsorg på sina kunder. Lägger frikostigt med prover vid köp, och om du är osäker på en produkt så ger de dig prover innan du ens hinner fråga om det. Så ska det går till! 🙂

Bara synd att det finns så få butiker fortfarande. Vi får hoppas det blir ändring på det, och att de skaffar en webshop med tanke på det roliga och fina utbud av alla märken de har som inte går att köpa i någon annan fysisk butik i landet.

Hur tar du bort ditt nagellack? Har du någon mild remover som inte torkar ut huden och naglarna så mycket? Provat burken från Vitry? Vad funkar bäst för dig? 🙂

Ha en bra start på veckan! ❤

Kram Lotta

5 reaktioner på ”Nagellacksborttagning så snabbt med Sephora

 1. AnnaKaize 29 september, 2014 / 11:58

  Köpte såna där pullburkar för flera år sen innan de var poppis (kalla mig hipster, typ) men jag tyckte bara att lacket färgade av sig på fingrarna. De har kanske blivit bättre nu? Får väl köpa en vid tillfälle o kolla 🙂
  Annars förlitar jag mig faktiskt på en asbillig remover som jag köper på Rusta av alla ställen. Minns inte namnet- okej, den kommer från Gunry tydligen. (Jag klev upp från stolen o kollade) Hursomhelst så försvinner lacket i ett svep! Jag trycker paden med removern mot nageln, drar av o vips så är lacket väck! Vet inte om den torkar ut naglarna men det gör den säkert för jag blir så där fult vitflammig på huden efteråt men det blir jag av all remover oavsett prisklass. Anyways så försvinner det vita när jag tvättar händerna o det gör jag alltid efter att jag tagit bort lacket, o sen torkar jag av naglarna med lite sprit så att lacket ska fästa bättre. För 10 spänn är det värt att bli lite vit tycker jag, spec med tanke på att jag precis som du byter lack i ungefär samma takt som andra byter behå 😀

  • beautybydonnachic 29 september, 2014 / 21:59

   Jag provad oxå dessa burkar när jag var tonåring och det blev ju katastrof som heter duga! Nagellack inte bara på nageln utan på hela fingret oxå, usch o fyy! 😦 Men dessa nyare varianter är inte ens i närheten av de där gamla. Det som händer när de börjar bli gamla är mest att svampen går sönder och man får med lite småbitar av den på fingret. Då har den gjort sitt.
   Men what?? Du har en bra remover för en tia?! Låter too good to be true! Ska försöka lägga det på mitt numera halvfungerande minne nästa gång jag är på Rusta. (Var ligger mitt närmsta Rusta by the way, hmmm?)
   Att köra med sprit före nytt lack har jag aldrig testat! Det kan jag tänka mig funkar bra då alla resten av lack, tvål etc är puts väck! Tack för det tipset fining!
   Kram! ❤

 2. Helena 29 september, 2014 / 20:11

  Hej Lotta! Superfin blogg du har!! Kommer ihåg när du använde den här burken i somras när vi hälsade på, blev mycket förvånad över det snabba resultatet. Stort lycka till med skrivandet! kram Helena

  • beautybydonnachic 29 september, 2014 / 21:33

   Åh tusen tack Helena! ❤ Så glad jag blir av dina fina ord! Ja om du vill få bort nagellacket supersnabbt så passar detta dig perfekt. Skriv gärna nåt ord om vad du skulle vilja läsa mer om när andan faller på!
   Kram till dig! 🙂

 3. Lena 29 september, 2014 / 23:36

  Jag har bara dessa burkar hemma! Tycker de är värda varje krona. Jag byter nagellack säker 3-4 ggr/vecka och det måste gå fort! Bäst tycker jag fingerburken är!
  Lena

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s