Bara BareSkin liksom

En liten fundering som jag har så här på fredagskvällen, när jag trött och sliten äntligen fått kasta mig i soffan, det är vad jag egentligen tycker om en av de mest hajpade foundationsläppen in history. Nämligen att BareMinerals kom med en helt faaantaastisk flytande foundation – BareSkin. Och en borste med hål i. Beautyfolket höll andan.

Sprillans ny BareSkin från Bareminerals
Sprillans ny BareSkin och borste från Bareminerals

Mineralsmink, löst puder, spill i locket, Bismuth eller inte och borstar med hål i eller tjocka kabukis? Ja det har varit mycket snack kring BareMinerals under åren och lite av en vattendelare om man gillar märket eller inte.

Jag var till en början, för flera år sen, väldigt förtjust i deras orginalfoundation och Mineral Veil som setting-puder till den. Men det dröjde inte så länge innan jag började märka att det kliade och sved lite obehagligt i ansiktet, särskilt då jag blev lite varm. Det var dessvärre efter jag hade varit i New York och bunkrat på mig ett avsevärt lager av mineralpuder. Då insåg jag att jag inte tål märket längre. Bismuth heter boven.

Just det märke som expediten på NK bedyrade är bättre att använda i ansiktet än ingenting alls! Så vårdande och mild var den och skyddade den mest känsliga huden. Hmmm. Så många med mig som kliat sönder ansiktet och fått utslag av just den produkten, denna otroligt vårdande orginalfoundation. Yeah right.

Så från att ha varit ett stort fan när det begav sig, till att bojkotta märket helt och nu…, ja vad? Vad tycker jag egentligen om BareMinerals? Och om BareSkin i synnerhet?

BareSkin flytande foundation
BareSkin flytande foundation inköpt när den släpptes sent i somras

De släppte Ready-linjen, där jag älskar den tredelade bronzern med fjäderborsten The Beach Is Waiting. De har ett antal underbara läppstift och Moxie-gloss som jag hemskt gärna lägger till min favoritsamling. Och sen kom krämögonskuggorna 5-1 som funkar utmärkt som en snabb ögonbas för min del, där Soft Linen över hela ögonlocket är min försovnings-räddnings-mejk!

Och så, efter många om och men och förseningar, kom då det stora amerikanska minerallöspuderfoundationmärket med en flytande foundation – BareSkin. Med buller å bång. Alla skulle ha den. Och borsten med hålet i. Den sålde slut på flera ställen de första veckorna.

Ivory 04 är min färg på BareSkin
Bare Ivory 04 är min färg på BareSkin av hela tjugo nyanser

Said and done, klart jag skulle ge den här gamla (fd!) favoriten en chans till. Och trust me – det har jag gjort. Jag tycker att den är mjuk, lätt i konsistensen och ger ett naturligt fräscht resultat på. Hudoteket beskriver den så här:

För vem? Passar alla hudtyper.

Egenskaper: Ultratunn, silkeslen foundation som förvandlar, mjukgör och jämnar ut din hudton. Laddad med stamceller från syrén och vitamin C ger den dig en klarare och jämnare hudton. Tillverkad med ett fåtal ingredienser och med en formula utan olja, silikon, parabener eller parfym. Denna hudvårdande foundation ger lätt till full täckning och finns i 20 nyanser.

– Fysikaliskt solfilter SPF 20.
– Hypoallergenisk.
– Icke portilltäppande.
– Dermatologiskt testad.

I en oberoende amerikansk klinisk studie av 94 kvinnor upplevde 95 % en mätbar förbättring av pigmentförändringar. Detta efter 8 veckors användning.

För snyggast resultat så skriver Hudoteket att du ska göra så här:

Användning: För bäst resultat, applicera med bareMinerals Perfecting Face Brush. Den är utvecklad för att ge maximalt resultat av din foundation. Gör såhär med SHAKE-DROP-BUFF tekniken:
(SHAKE) skaka flaskan stängd för att fördela ingredienserna väl.
(DROP) droppa en droppe i Perfecting Face Brush.
(BUFF) applicera genom att svepa borsten over ansiktet i cirkelrörelser.

För ett mer täckande resultat, återapplicera (BUFF).
1-2 droppar ger lätt täckning, 3-4 droppar medium täckning, 6-8 droppar full täckning. Vi rekommenderar att du alltid jobbar med två droppar i taget, för att få ett jämnt och fint resultat.

 

Wow! Yes pliiiz! 🙂 Vilka fantastiska egenskaper denna foundation har! Jag vill väldigt gärna ha en klarare och jämnare hudton. Och efter åtta veckor vill jag också se en pigmentförbättring. Men…, näe tack.

Det berömda och mycket viktiga hålet
Det berömda och mycket viktiga hålet för att få ett optimalt resultat

Jag har märkt att jag sträcker mig efter än den ena och än den andra foundation på morgnarna, men inte efter den fantastiska BareSkin. Why?

I don´t like it helt enkelt. Eller jo ibland, vissa dar. När jag fått till appliceringen med borsten utan att det ser strimmigt och randigt ut. Och de dagar då jag kan få den att sitta okej med just den rätta primern under. Och även de få gånger jag lyckas jobba upp en hyfsat bra täckning utan att det ser ojämnt och onaturligt ut. En till två droppar?? Haha! Det behövs minst sex, om inte åtta, för min del. Sen får jag inte vara för yttorr för då syns varje torr fläck. Och inte för fet hy heller har jag hört av vänner, för då halkar den av.

En droppe av BareSkin räcker långt
En droppe av BareSkin räcker långt

Jag har tappat lusten. Det ska gå snabbt och fort att lägga basen. Den ska hålla hela dagen och se snygg ut. Och jag ska veta att jag kan få till det resultatet jag vill ha varenda dag. Inte bara ha lite tur då och då. That is why. Förstår du my point here?

Berätta vad du tycker! Jag erkänner att jag är en trött gnälltant ikväll, men även imorgon kommer jag tycka likadant om just BareSkin. (Kanske lite bättre om andra saker dock…) Så tell me, är du en av alla de som tycker att denna faktiskt är faaantaastisk? Och använder den varje dag? Sträcker dig glatt efter både borsten, flaskan, skakar om och droppar i ett par droppar i hålet? Och blir nöjd med resultatet? Eller är den någon annan bas du gnäller över? Kom igen! 😉

~Dagens beautyflash: Bjuden på gofika. Finfika. Av min 79-åriga väninna. Glömmer både tid, rum och ålder. Bubblar på om allt och inget. Tiden rann iväg. Men dröjer sig kvar.

En enda droppe utdragen på min hand
En enda droppe utdragen på min hand

Så min upplevelse av BareSkin är väldigt ljummen. Den är bara en halvdan bas liksom. På sin höjd. Ointressant och oberäknelig. Inte en jag väljer som förstahandsval. En medelmåtta som jag tycker duger om jag vill se nästan osminkad ut. Ungefär så som jag vill ha det när försommaren är på ingång. Men inte nu då jag börjar morgnarna med att skrapa bilrutan ren från frost (ja det är på gång nu!) Då vill jag ha de varma handskarna på och den mer täckande basen på.

En droppe inarbetad i huden blir mycket naturligt resultat även i ansiktet
En droppe inarbetad i huden blir mycket naturligt resultat även i ansiktet

Så nu står den fina flaskan för 395 kr och den ännu tjusigare specialborsten för 345 kr i skåpet och glor på mig. Var jag tvungen att lägga ut en rejäl slant på de där två kan man ju undra så här i efterhand. Bra fråga. Men jakten på den perfekta basen – det säger väl allt?? 😉

BareSkin och borsten ser fortfarande sprillans nya ut i skåpet
BareSkin och borsten ser fortfarande sprillans nya ut i skåpet

Om du tycker jag verkar ha tittat för djupt i vinglaset här på fredagskvällen och helt har missuppfattat hela grejen med BareSkin, så feel free att ta över min Ivory nr 04! Den kanske rent av ska bo hos dig istället för att agera skåpvärmare och irritationsmoment hos den här surtanta!

Så veckans fisljumna tacofredag med lite för surt rödvin – det är BareSkin för mig.

Kram Lotta

29 reaktioner på ”Bara BareSkin liksom

 1. Viktoria 10 oktober, 2014 / 23:51

  Haha vilken klockren beskrivning! Jag håller med dig i precis allt! Köpte också borsten och foundationen och de används ytterst sällan tyvärr.. Oberäknelig stämmer verkligen in på denna! Jag har även deras Ready foundation och den gillar jag lite mer. Den kan förstärka flagighet och tendera att bli kakig, men för det mesta funkar den. Sen gillar jag färgen på Readyn mer ( r170). Upplever Bareskin som lite för gul, och då har jag ändå en neutral färg (bare linen 03).

  • beautybydonnachic 10 oktober, 2014 / 23:59

   Men så roligt Viktoria!😊 Eller nja inte kul att du inte heller kommer överens med detta dyra kit, blir ju faktiskt ca 750kr för borste o foundation!
   Hade verkligen velat gilla denna! Verkade riktigt bra, men hur jag än gör så funkar den inte helt hundra.
   Jag hade oxå Ready i samma färg som du men gav bort den då jag kände att flytande foundations passar mig bättre. Som du säger så framhävde den min yttorrhet tyvärr.
   Har du nån favorit som du alltid kan lita på ditt skåp??❤️
   Kram!😊

 2. Ulrica 10 oktober, 2014 / 23:57

  Jag har testat några av Bare Minerals produkter förut men inte riktigt gillat dom och därför har jag faktiskt inte tänkt tanken på att köpa den här, trots hypen.
  Hur funkar den om du använder en annan borste, samma som du använder till annan fondation? Händer samma då??
  Gillar också Marvelous Moxie utom den där skimrande (Hypnotist, eller!? Den ligger långt ner i nån låda numera) den var också otroligt hypad och levde verkligen inte upp till måttet. Fick däremot färgen Maverick i min rosa väska och den används flitigt just nu, perfekt höstgloss!! 😚

  Kram Ulrica 💗

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 00:07

   Åh fick du Maverick??❤️ Den skulle jag gärna vilja ha istf Rebel som är rosa! Fått TVÅ rosa påsar, sista paketet kom idag o jag trodde att det var en per person som gällde i kampanjen, men det låg en hel full godispåse till i paketet!! Tjoho!❤️ Därav har jag två rosa Rebel Moxie. 😊 Lyxproblem!😉
   Synd på det skimrande glosset, minns när du köpte det. Tyckte det såg så himla fint ut! Va tråkigt. 😔
   Har testat m olika borstar/fingrar o primers men det blir aldrig likadant. Jag vet liksom inte vad den ultimata kombon är på primer och borste m BareSkin då det blir olika resultat varje ggn! Nej spara slantarna vad gäller BM, förutom läppstiften och glossen som är toppen båda två, i övrigt har jag inga storfavoriter (mer än ljusa primerskuggan då)!
   Stor kram till dig!❤️

 3. Jessica 11 oktober, 2014 / 07:27

  Jag har också BareSkin och den tillhörande borsten. Även jag har nr 04. Inte heller jag kommer överrens med denna överhypade foundation… Den har för lätt täckning, tar man för mycket produkt blir det bara kakigt. Den funkar absolut inte om min hy är torr, då ser allt bara flagit ut. Den ger visserligen ett sammetslent resultat, men det räcker liksom inte. Dessutom (om jag ska gnälla ännu mer) så är 04 faktiskt för ljus för mig vilket gör att jag ser död ut, även om jag shade:ar och använder på tok för mycket rouge. Sen att det är fel färg, ja det är ju bara mitt eget fel, men det bidrar ju inte direkt till att jag vill använda den..

  Jag använde förr Bm:s original foundation och äääälskade den!! Provade den faktiskt för skojs skull igår, och det blir sååå fint resultat, men i ärlighetens namn slår den varken PTR CC eller Glominerals Luxe.

  Kramar

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 15:24

   Men gud, du beskriver färgen precis som jag känner med 04, Jessica! Jag ser ut som ett lik! Som ett platt lite halvgrått/vitt/ljust spöke. :/ Jag har inte kunnat sätta fingret på vad det är för fel på nyansen, för den stämmer ändå rätt bra med min hudton. Men väl på är det något som inte stämmer! lustigt, säkert nåt med undertonen. Men ja den är väldigt mjuk, lätt och len på så jag önskar så gärna att den skulle fungera bättre. Men om man börjar jämföra som du gör med PTR och Luxe, oj oj BareSkin kommer inte ens i närheten! Tur vi har våra säkra kort att ta till! 🙂
   Ha en superbra lördag! Kram! ❤

 4. cultureofmakeup 11 oktober, 2014 / 08:27

  Såå tråkigt när grejer man har höga förväntningar på bara blir sådär …. meh. Har hänt mig mröed Chanelskuggor, cliniques foundation och säkert nåt mer som jag har förträngt. Har inte testat BM:s flytande. Har ett par av deras puderfoundations men har inte reagerat på bismuthen än. Däremot är de inte mina favoriter av andra skäl, så de ligger mest oanvända och skräpar 🙂

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 15:19

   Jamen eller hur?! Man blir såå besviken, särskilt om det är så överhajpat som BareSkin-släppet var. :/ Men det är ju inte första gången i sminkträsket som jag klampat ner i geggan och blivit less. Precis som du har jag mina felköp som jag oxå helst förtränger! 😉
   Nej om du inte har någon förkärlek för BM, så börja inte nu. Visst har de sina guldklimpar men inget som inte går att hitta nån annanstans. De är inte helt billiga heller.
   Hoppas få se några fler läckert spooky sminkningar snart igen! 🙂
   Kram!<3

   • cultureofmakeup 11 oktober, 2014 / 22:55

    Har pysslat lite med det i helgen, men den här gången blir det inte lika spooky 🙂

 5. Rebecca 11 oktober, 2014 / 09:07

  Även fast jag fattar noll (haha) så skriver du väldigt bra! Har fortfarande inte testat de foundation jag fått av dig, men känns som om jag kommer svettas av allt endå, och dessutom så kommer jag se ut som en fjortis med den bruna linjen längst med hakan hahah. Stor kram!! /Rebecca

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 15:14

   Hahaha! 🙂 Snälla gulliga Rebecca! ❤ Du läser min grekiska och gillar inte ens makeup särskilt mkt! Det är nog den största komplimang jag kan få för min blogg! 🙂 TACK! Och du vet ju anledningen till att jag skickade med proverna på foundation till dig 😉 ! Så feel free att skicka dem vidare och se lika vacker ut ändå!
   Jag ska prova nån av de härliga antistress-maskerna i helgen som du skickade i det finaste och mest uppiggande brevet jag fått, såå himla fint! ❤ Blir jätteglad för det! Men ett helt vanligt brev räcker faktiskt oxå, helt ärligt. Inget krav på annat…
   Bamsekram till dig! ❤

 6. Emma 11 oktober, 2014 / 09:21

  Jag har inte köpt fullsize eller borsten, men jag fick ett prov från SC. Du kan ju tänka dig hur den såg ut på min bråkiga, yttorra näsa! Herre gud! Många foundations klarar jag åtminstone en halv dag innan jag börjar se torr ut – här skedde det i samma stund som jag fick det på huden. Jag avskyr deras puder av samma anledning, passar mig absolut inte! Det enda jag provat från BM som jag gillar är 5 i 1 ögonskuggan och Moxie (där jag nu har TRE glans i Rebel, hade ett sedan innan…).

  Fy sjutton vad trist det är när man köper nåt hypat för dyra pengar, och sen blir det bara stående… De får bo i skåpet och bråka med din o-zon kräm från PTR. Hoppas att du hittar nån som vill ge dem ett bättre hem!

  Kram och ha en skön lördag! ❤

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 15:10

   Jamen guuud, du måste ha blivit galen på denna då den absolut inte tolererar någon torrhet what so ever!! :/ Tur att du fick ett prov! Nej du ska definitivt ha andra sorters baser än BareSkin iaf. Och visst är Moxie-glossen och primerskuggan underbara?! 🙂 Hört att skuggan inte funkar för vissa, synd för den är otroligt enkel att smaska på i alla hast!
   Ha ha! 😀 Ja jag får ha en hate ‘em all-hylla där jag kan stå och blänga på mina ovänner! 😀 Nu äääntligen börjar PTR-lipgrejen ta slut, tack o lov! 🙂 Har envist kört vidare o det har gått bättre, men resultat hallå…?? Ser inte en tillstymmelse till fluffigare läppar! :/ Så den säger jag ajöss till!
   Ha en bra lördag och kram på dig Emma! ❤

 7. Anne 11 oktober, 2014 / 11:54

  Instämmer i ogillandet big time! Jag har testat både med specialborsten som i mina ögon är alldeles för liten och med min vanliga borste. Samma erfarenhet som du – ibland blir det i alla fall ok men aldrig bra. Jag håller mig till Benefit och ibland Lóreals CC cream som jag tycker slår allt. Vågar inte använda den för ofta för jag är lite osäker på innehållet. Måste nog kolla upp det för den passar mig finemang utan att kosta skjortan haha.
  Kram du

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 15:03

   Jaha, du har hittat en ny uppkomlig i foundationsdjungeln Anne? 🙂 Har inte ens tittat på den du har från LÓreal om jag ska vara ärlig. Men bra budgetmärken är toppen! Hoppas du inte reagerar mot denna bara. Vet du vad det är som gör att du reaagerar så kraftigt på en del hudvårds- och makeupprodukter? Måste vara jättesvårt att hitta en bra hudvårdsrutin och en bas som du kan hålla dig till.
   Jag håller med att borsten till BareSkin inte är nån hit faktiskt. Den känns lite för liten och lite för hård tycker jag. Vet inte om det är en vanesak, men jag är inte van än iaf! 😉
   Varm kram till dig! ❤

 8. Kajsa 11 oktober, 2014 / 12:03

  Haha så roligt! Jag tycker precis som du men kunde inte formulera vad som är felet. Det är ju som du säger hopplöst att försöka få denna snygg på två minuter på morgonen och jag är rätt torr i hyn också. Ingen bra kombo alltså! Synd för den är rätt fin och skön ändå. Få försöka lite då o då.
  Trevlig helg! 🙂

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 14:58

   Lustigt Kajsa att du oxå känner igen dig med denna foundation! Trodde jag var en av de som inte riktigt fattat hur man får till det helt enkelt. Men inser att fler försökt o inte är nöjda. Det är väldigt noga med att inte ha för torrt underlag, så långt är jag med iaf! Men sen, tja vi får se hur mkt jag ska ta fram denna. Hoppas du kan ha din lite då o då, och kanske mer till våren!
   Kram på dig! 🙂

 9. Malin (anmaeble) 11 oktober, 2014 / 12:43

  Jag fick ju ett prov hemskickat på den här (fel färg men ändå).. Nu har jag ju bara testat att applicera den med fingrarna eftersom jag vägrar köpa borsten bara för att testa.. 😉
  Men oavsett borste så är jag helt med dig, den passar verkligen inte mig.. Att få full täckning är omöjligt och den sitter inte bra och nä jag gillar den bara inte.. Visst som du säger till våren kanske men då håller jag mig till PTR cc faktiskt.. Så jag kommer inte köpa denna, BM är helt ärligt ingen favvo hos mig eller rättare sagt deras bas-make men de har fina skuggor, läppglans, rouge men mascaror har de faktiskt oxå misslyckats med.. Lash Domination tex, den blir fantastisk när man precis haft på den men lägger sig snabbt under ögonen.. Som sagt inget favvo-märke..

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 14:56

   Jag håller helt och hållet med dig Malin! 🙂 De har ingen bra baslinje längre för min del, men massa fina läppstift och annat som du skriver! Och mascaran… Glömde skriva om den, så tack att du påminde mig om hur mkt jag svurit över den där som man ska snurra medan man applicerar den på fransarna och så ska man se helt faaab ut sedan. NOT. 😦 Iaf inte jag. Har gett upp med den oxå! 😉
   Många som fått prov på BareSkin, det är ju det allra bästa. Ja, som en väldigt lätt och fräsch tunn känsla så kanske jag kommer använda den här sen. Men håller ju med dig om att det inte alls blir nån fin täckning när jag försöker få till full täckning som de skriver att man får efter 6-8 droppar. Aja då vet vi det! 😉
   Ha en skön lördag! Kram! ❤

 10. AnnaKaize 11 oktober, 2014 / 13:10

  Vann ett litet prov på fb i nyansen ”Bare Natural 07” som givetivis är åt helvete för mörk. Har bara testat den 1 gång o då med min primer från Shiseido under, och jag applicerade med en vanlig rundtoppad borste helt planlöst eftersom jag inte har den urgröpta originalborsten o är för slö för att ta fram saxen och försöka fixa en jämn hålighet.
  Jag gillade iofs konsistensen och just igår satt den okej hela dagen o var varken för torr eller för klibbig (men det sistnämnda beror säkert på att jag min (o)vana trogen daskade löspuder över hela makeupen när jag var färdig.
  Har alltså använt den för lite för att kunna uttala mig än o eftersom färgen är helt off så vet jag inte om jag ens kommer att prova igen… Kan ju iofs ha den hemma bara för att kolla hur själva formulan funkar men då tvingas jag säkert lämna hemmet med foundationkant och se ut som en jäkla fåne som handlar på WalMart.
  Decisions, decisions.
  Det suger ju fett att du slängde pengarna i sjön där babe- jag har gjort samma sak hur många gånger som helst o bli lika irriterad på mig själv varje gång!
  Ha en skön dag nu din fabulösa kvinna! ❤

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 14:45

   Tusen tack my gorgeous för din härliga kommentar!<3 Det verkar som om många har fått prover fr deras FB-sida, men helt galet att de skickar ut färg nr 07 till alla?! Jag ligger på 03-04 och de flesta är nånstans där. Visst är det toppen att det finns hela 20 st nyanser, även riktigt mörka oxå. Men visst kunde man skriva i önskemål m nyans? Konstigt ändå tycker jag, för ja vem vill gå ut med brunkrämsstuket a la teenage-mistake-been-there-done-that?? :/
   Ja jag gillar oxå att den är så mjuk och len, därför kan jag tänka mig att ha den under andra omständigheter. Du gör helt rätt i att svepa på nåt puder ovanpå. De svarar själva att Mineral Veil är den bästa. Men jag har provat med alla mina lösa puder och det blir ungefär samma resultat. Då mattar man iofs ner det där fräscha lite dewy (för de som lyckas se fuktiga ut o inte flottiga!) som är en av fördelarna med BareSkin. Vi får väl kämpa på med denna och ge den en chans då o då när det inte är bråttom vill säga! För vill suger det att ha lagt ner dyra slantar på nåt som blir oanvänt??
   Kram och ha en fab lördag sweetie! 🙂

 11. Lilian 11 oktober, 2014 / 14:52

  Känner verkligen igen mig! Allt från de högt ställda förväntningarna, den initiala tveksamheten, viljan att ge den en chans, oviljan att applicera den på morgonen och den slutliga insikten att nej det finns mycket annat man hellre väljer. För mig känns den initialt ok men efter bara någon timme känner jag mig inte längre fin 😦

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 16:54

   Men så trist Lilian att du är besviken på din BareSkin oxå! 😞 Den lever inte upp till det som BareMinerals lovar att den ska göra. Sånt kan jag bli riktigt irriterad på. Massa tomma löften.
   Bra beskrivet av dig, precis så som jag känner efter att haft den i skåpet nu ett tag! Men ska prova lite då o då. Ibland händer det att den glimrar till. Få tillfällen, men då är den mjuk och len. Men inte så länge, nej. Finns så många som är bättre! 😊
   Stor kram!

 12. Sofia 11 oktober, 2014 / 20:27

  Håller med fullständigt. Den bara står där och irriterar mig. Är sååå glad att jag inte köpte borsten! Täcker inget. Blir ful på. Urk helt enkelt. Jag har en nr 107 om ngn är intresserad….
  Kram!

  • beautybydonnachic 11 oktober, 2014 / 20:57

   Tack o lov att du inte slängde ut 350 spänn på en ihålig borste! Hur gick det med din egentillverkade då?! 🙂
   Nej tyvärr blev BareSkin en besvikelse, som då o då funkar sådär, men den är inte favorit i det här huset heller!
   Himla kul att Diorstar Forever verkar så bra på dig! 🙂 Mina prover på Diorstar 010 och 020 räcker flera ggr till och den gillar jag!
   Kram till dig! 🙂

 13. Viktoria 12 oktober, 2014 / 16:19

  I jakten på den perfekta var jag bara tvungen att köpa Clarins nya true radience igår. Den inger goda förhoppningar måste jag säga. Täcker bra, fin färg som inte är för gul (105 Nude) och den ger fin lyster! Jag som lätt blir blank får ha mineral veil ovanpå, men det får jag med ptr cc- creme också.. Rekommenderas!

  • beautybydonnachic 12 oktober, 2014 / 18:31

   Åh den nya från Clarins är jag jättenyfiken på! 🙂 Den tror jag är jättefin. Tack för tips snälla du! ❤
   Ha en skön kväll! 🙂

 14. Inredning & guldkanter 12 oktober, 2014 / 18:25

  Ja du beskriver så himla bra känslan när man inte gillar en foundation , att man just inte sträcker sig efter den. Jag har alltid känt att BM inte är något för mig, det är lite hypat det märket .Men som du också skriver en vattendelare finns nog där:) Hittade en toppenfoundation i London nu:) Skriver om den sen på bloggen. Mysig fikastund du fick och beskrev! Stor Kram Pernilla

  • beautybydonnachic 12 oktober, 2014 / 18:34

   Välkommen hem! Och tack för fina ord Pernilla! ❤ Åh du har hittat nåt fint i London?? Nu blir jag jättenyfiken! 🙂 Måste kika in hos dig!
   Ja den väninnan betyder väldigt mycket för mig. Att hon är dubbelt så gammal som jag betyder däremot ingenting. Underbart. Möten som jag uppskattar enormt mkt.
   Stor kram till dig! ❤

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s