Lyxiga La Prairie och lortiga landstinget

Numera har jag lyckats skrapa ihop ett rätt ordentligt utbud av lyxiga La Prairie som står uppraddat på en egen hylla i mitt skåp. En del tester är nästan lika stora som mina ögoncremer, medan andra är en liten vanlig plasttub.

Känns jättehärligt och superlyxigt att få prova på top notch beauty! Dessa bedårande burkar som är i det närmaste oåtkomliga i min värld! Här är Cellular Eye Cream Platinum Rare i silvrig burk och Skin Caviar Luxe Sleep Mask i blåa burken, från samma serie som den ena ögoncremen jag köpte efter hudanalysen. Tyvärr har jag inga bättre bilder på dessa ännu, så du får hålla till godo med de här! Har även provat lite från White Caviar Illuminating-serien. Åååhhh. ❤

Ögoncreme i Platinaserien
Ögoncreme i Platinum Rare-serien

Det är med andakt som jag duttar på lite av en ögoncreme som kostar flera tusen runt mina ögon, en lite speciell känsla. Och jag har sovit med ett par olika sovmasker som gör att jag känner mig som Törnrosa nästan bara av tanken på prislappen!

Nu håller jag på att packa för fullt inför en ny vända in på sjukhuset. Jag vet inte hur länge jag blir borta denna gången. Det blir en planering som görs på inskrivningen med överläkaren. Känns såklart riktigt tufft och inte särskilt lägligt i tid med tanke på sonens handikapp heller. Men det finns aldrig något bra läge för sånt här. :/

Sleepingmask i Skin Caviar Luxe-serien
Sleepingmask i Skin Caviar Luxe-serien

Så här på bloggen kommer det nog bli rätt tyst från mig ett tag. Vet inte alls hur aktiv jag kan vara, varken på bloggen eller på Instagram, så det får visa sig. Men då vet du varför i alla fall! Jag berättar detta så ingen undrar var jag tagit vägen, men jag vill heller inte gå in på detaljerna.

Två av de nya testerna från La Prairie
Två av de nya testerna från La Prairie i tunga glasburkar

Det skulle kännas lite lustigt att radda upp ett gäng La Prairie på salens lagomt ofräscha badrum, huu! (Jag får nästan alltid bacillskräck på sjukhus!) Just nu vet jag inte hur jag ska kunna välja vad jag ska ha med mig, varken i hudvårdsväg eller sminkväg. Men smink…, njaee. Not so much, men skulle också vara kul att helt otippat ha lagt värsta mejken innan väckningen då sköterskorna går sin runda på morgonen på alla salarna, haha! 🙂

Hoppas din måndag och veckan blir bra! Sköt om dig och var rädda om varandra! Vi hörs snart igen!

Kram Lotta

12 reaktioner på ”Lyxiga La Prairie och lortiga landstinget

 1. Jessica 9 november, 2014 / 22:05

  Jag håller alla tummar och tår för din skull!!!

  Spruta av alla ytor innan du lägger dina fina produkter där, det är tyvärr alldeles för snuskigt på sjukhusen…..

  Massor av kramar till dig

  • beautybydonnachic 9 november, 2014 / 22:38

   Ja du om någon lär ju veta hur hygienen ser ut på våra sjukhus?! Vidrigt! Sist spritade jag av med en pappershandduk och den blev hekt svart…😁 Fattar verkligen inte hur det får fortsätta så här med städningen och smutsen?? En stor artikel i tidningen, sen blir allt som vanligt igen efter några dar!😔
   Tack och stora kramar tillbaka!❤️

 2. Jessica 9 november, 2014 / 22:05

  Sprita ska det stå, och inte spruta, haha

 3. Jenny Sandström 10 november, 2014 / 07:25

  Lycka till och hoppas att du blir utskriven så snabbt som möjligt! Du kommer helt klart vara den snyggaste patienten oavsett vad du packar ner. Kram till dig! 💚

 4. Lilian 10 november, 2014 / 10:11

  Lycka till!! Kram

 5. Malin 10 november, 2014 / 10:48

  Lycka till idag fina du.. Kram

 6. AnnaKaize 10 november, 2014 / 12:18

  Jag fixar mig alltid inför Planerad Inläggning darling! Färgade bryn, helst nyfärgat hår, filade fötter o nytrimmad bikinilinje samt en liten väska med plagg som lätt kan kombineras till piffiga outfits. Har givetvis med mig både hyvel och brynpenna/skugga också samt en inpackning jag kan ha i håret efter operation eftersom man tvingas duscha i Hibiscrub som effektivt avlägsnar allt naturligt skyddsfett på hud o hår, så glöm inte bodylotion om du ska Hibiscrubba dig!
  Att jag vidtar dessa mått och steg är en direkt följd av den gången jag gick till arbetet iförd sladdrig träningsbehå och dito ”menstrosor” (de var såklart inte fläckiga av mens men så fula att de bara dög till att nyttjas under mensen), drabbades av fånigt andningsstillestånd och fick sådana enorma mängder adrenalin att jag helt sonika kissade på mig i min medvetslöshet och när jag vaknade stod sköterskan med mina besudlade underplagg i en liten ful plastpåse och undrade om jag ville ta med dem hem.
  Det ville jag inte.
  Givetvis har jag även varit med om det totalt motsatta- blev akut inlagd pga misstänkt luxation i nacken och nödgades sitta orörlig i en viss vinkel i sängen iförd käck, stel nackkrage, spetsbody och stay-ups med spetskant, så när sköterskan skulle ge mig smärtlindring och vek undan täcket för att sticka mig i låret fick hon syn på min på tok för lättklädda uppenbarelse och utbrast typ ”Oooo så snyggt! Det sexigaste jag äger är en byxunderkjol!”
  Efter dessa två ytterligheter försöker jag se till att vara hel och ren, medföra Vita Tubsockor i händelse av Gynundersökning samt den Obligatoriska Brynpennan som personalen på fullt allvar fick slita ur händerna på mig sekunderna innan jag rullades in på op. (Tyckte synd om narkosläkaren som ju annars skulle tvingats beskåda oformliga bryn så jag piffade dem innan sövning o jag tycker det tillhör vanligt hyfs jag)
  Ser även till att jag är manikyrerad om jag inte ska opereras eftersom man ju tvingas ta bort lacket innan op vilket för övrigt suger- har sett massor av patienter med lack o de har inte dött av bristande cirkulation så den där regeln suger!
  Jag önskar dig Lycka Till under din vistelse på sjukhuset o så hörs vi sen när du är tillbaka ❤

 7. Lena 10 november, 2014 / 18:40

  Så roligt att du kan skämta om eländet! 🙂 La Prairie är något som jag bara drömmer om, men man vet aldrig!
  Hoppas det går bra för dig med allting både hemma och på sjukhus, vet att det är svårt men hoppas du kommer till en bra avdelning. Lycka till nu!
  Kramar Lena

 8. Inredning & Guldkanter 10 november, 2014 / 22:17

  Men vad jobbigt för dig vännen! Tycker du gör rätt i att liva upp tillvaron med lite lyxig kräm. Lycka till och ta hand om dig så hörs vi när du kan o orkar. Kram Pernilla

 9. Sofia 10 november, 2014 / 23:11

  Ta hand om dig nu och lycka till! Kramar!

 10. Pamela 15 november, 2014 / 23:00

  Hej!
  Honey i miss you, i wish all its ok with you.
  I wish at your time in the hospital go fast and you back with your normal liv ✨👍✨

 11. Inredning & Guldkanter 22 november, 2014 / 21:41

  Tänker på dig! hoppas allt är bra. Stor kram Pernilla

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s