Efterlysning!

Nu är mitt tålamod gräsligt dåligt och jag har varken energi eller tid att sitta ännu fler timmar och läsa på nätet, titta på tutorials och titta på You Tube. Det är hög tid att få bättre ordning på min egen blogg!

Kan du hyfsat mycket om WordPress.com (alltså inte .org!)? Nog mycket för att veta hur man gör en snygg och funktionell hemsida? Bor du i 08-området? (Eventuellt -018?) Kan du tänka dig att hyra ut dig till mig och visa mig hur jag kan förbättra min egen hemsida, denna som du läser på just nu, och hjälpa mig att komma vidare? Jag har några idéer om hur jag vill att den ska vara upplagd. Tar gärna emot andra idéer och förslag också.

Anledningen till att jag vill ha kontakt irl och inte bara via nätet är att jag vill ha upplägget som en lektion med en lärare vid min sida. Min egen profession som gymnasielärare inom språk gör att jag vet att det är så jag själv lär mig på bästa sätt.

Kontakta mig på beautydonnachic@gmail.com så kan vi lägga upp det som det passar oss båda bäst! Tveka inte att höra av dig även om du är osäker eller har frågor. Jag är inte ute efter några extrema förändringar eller en superflashig sida. Jag är öppen för en dialog!

Kram Lotta

 

4 reaktioner på ”Efterlysning!

 1. Lena 21 januari, 2015 / 21:13

  Jag måste bara inflika här att för mig som läsare så är det inget som stör mig med din sida! Inget särskilt som jag har lagt märke till eller tänkt på. Det kanske kan vara bra att få höra tänkte jag, att vi är nog många som mest tänker på innehållet och inte hur flashig design sidan har. Men hoppas du får hjälp med det du behöver!
  Kram Lena

  • beautybydonnachic 21 januari, 2015 / 21:18

   Tack så hjärtligt Lena! Det känns ju skönt att få höra att det inte är något som är alltför störande. 😉
   Men jo, jag vill gärna få till lite fler funktioner och hoppas på napp så småningom!
   Kram!❤️

 2. Emelie 21 januari, 2015 / 22:16

  Hoppas du får napp. Annars får du byta till .org 😉

  • beautybydonnachic 21 januari, 2015 / 22:27

   Tack Emelie! 🙂 Ja det tänkte jag faktiskt göra ett tag i början, men nu får vi se om jag får napp! Annars blir det nog org. Snällt av dig att svara på mina frågor!
   Kram!

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s