Exuviance Collagen Triple Booster serum

Första gången jag köpte Exuviance Collagen Triple Boost serum var efter min hudanalys hos Elin på Skincity den 7:e oktober 2014. Innan dess hade jag i serumväg bara använt Vespera Bionic serum från Exuviance morgon och kväll, helt enligt hudanalysen jag gjorde tidigare online. Men när jag kom till Elin så efterfrågade jag något mer kraftfullt antiageserum som kunde kompletteras med Vesperan.

Exuviance Collagen Triple Boost serum
Exuviance Collagen Triple Boost serum

Det givna valet föll på Collagen Triple Boost serum serumet. Hon hade redan ställt fram det som förslag på nya produkter till mig. Du kanske minns det? Jag beställde det bara några dagar efter min konsultation och har använt upp min första flaska tills precis nu i dagarna.

Jag använder bara detta serum på morgonen, ett (eller två minipump) i ansiktet räcker gott och väl. Och det betyder att en flaska räcker från mitten av oktober till mitten av februari – alltså i ca fyra månader för min del. Det tycker jag är kanonbra! 🙂

Det jag gillar bäst med själva formulan är känslan av att den går in så lätt i huden på morgonen, medan jag upplever Vesperan lite klistrig på kvällen. Jag har inte varit helt nöjd att lägga på Vesperan även på morgonen. Så här har jag hittat en bättre lösning för mig personligen. Känner du som också har Vesperan igen det?

Nytt fräscht serum att öppna
Nytt fräscht serum att öppna, och L’Orealnaglarna är lite naggade i kanten efter dessa 12 dagar

Överlag tycker jag att Exuviance är en väldigt prisvärd hudvårdsrutin som ger fina resultat, innehåller många bra och aktiva ingredienser och är dryga. Alla deras serum kostar 599 kr för 30 ml (20 kr/ml) och jag passade på att beställa ett nytt nu när det var rabatt på hela sortimentet. Så nu fick jag denna nya flaska för 500 kr, superpris jämfört med till exempel Transderma!

Om du vill läsa mer om Exuviance som märke och vad som gör den så speciell med både AHA – och PHA-syror så klicka på länken precis här nedan.

Skincity skriver så här om detta serum:

Ett effektivt kollagenserum som kombinerar forskningsresultat och en bevisat effektiv växtingrediens för att stärka hudens naturliga kollagen i alla lager. Ger ett mer ”lyft” utseende och en märkbart fastare hud.

Återställer och maximerar den ungdomliga hudens volym och kollagennivåer i varje lager. Ersätter förlorat kollagen genom att stimulera bildandet av nytt. Förstärker, berikar och bygger upp kollagenets omgivande stödvävnad. Förhindrar nedbrytningen av befintligt kollagen.

Innehåller:

 • Fyra olika aminosyror: förser huden med kollagenets byggstenar

 • Peptider: stimulerar kollagensyntesen och därmed hudens volym och fasthet

 • 6 % NeoGlucosamine™: stimulerar bildandet av hyaluronsyra (fyller ut huden naturligt) och stärker kollagenets omgivande stödvävnad.

 • Koncentrerat växtextrakt från Gardenia: stimulerar kollagensyntesen och produktionen samt blockerar de enzymer som bryter ned kollagenet.

Bästa morgonserumet från Exuviance
Bästa morgonserumet från Exuviance

Som du ser så är detta alltså ett antiage-serum som kanske inte behöver användas på 25-åringar direkt, utan av en äldre hy där kollagenprodutionen blivit lägre och elasticiteten och spänsten i hyn har försämrats. Svårt att säga ålder då det är så otroligt individuellt, men från 35-40 och uppåt troligtvis, vet inte vad Skincity själva säger. I alla fall efter 40 skulle jag själv säga. Svårt att generalisera.

Jag upplever en uppstramande effekt som serumet utlovar och nu när jag väl är van vid den så var det inga tvivel om att beställa en ny flaska direkt! Så pass nöjd är jag med detta serum! 🙂 Vesperan jobbar också antiage, men är enkelt sagt ett bredare serum som är för alla åldrar och brukar vara den man börjar med, lite av Exuviance ”standardserum”.

Du ska såklart göra en hudanalys av en hudterapeut innan du ens börjar fundera på ett köp! Har du provat Exuviance?

Collagen Triple Boost Serum
Collagen Triple Boost Serum, Vepera Bionic serum och Optic Light serum

Billigare serum är svårt att hitta om man vill hålla sig till de lite bättre salongsprodukterna. Jag är som du märker väldigt nöjd med detta serum, och kan nu undra varför jag inte började med det tidigare än vid 43? Men det enkla svaret är att jag gick på den hudanalys som jag gjorde i början och blev rekommenderad vid 42 års ålder.

Serumet är ju en riktig antiage-produkt med kollagenboosten som ger resultat på både kort och på längre sikt. Jag har hållit på i över 20 år med bra hudvård, så jag hoppas att det ger utdelning, men mycket hänger på generna! Där kan vi inte göra mycket, utan bara titta på sina föräldrar så brukar man kunna se lite åt vilket håll det drar! 😉 Fina små linjer, eller grövre hud med färre men djupare fåror. För mig gäller det första. Och för dig?

~Dagens beautyflash: Jättetrevligt möte på hudsalongen Acasia i Stockholm där jag fick min vinst från deras tävling och lite annat trevligt med mig hem, riktigt spännande saker!

DSC02480
Ögongel från La Prairie som tagit slut

Det ska bli spännande om några veckor då jag hoppas på en ny konsultation hos Elin och se om hon märker någon förändring efter det vi lade till i oktober. Nu har det ju gått en bra tid sen vi sågs, nog länge för att utvärdera det nya jag började med. Särskilt spännande ska det bli att höra om La Prairie har gjort sitt med mitt ögonområde.

Jag var inte helt nöjd med Exuvianceprodukterna för ögonen, utan bytte därför till mina La Prairie i oktober som jag gillar mycket mer (finns med i samma länk som i första stycket)! Tyvärr, vill jag nästan säga, då prislappen inte alls rimmar med min plånbok, haha! Utvärdering på de produkterna kommer separat, och jag har nu gått över till en annan La Prairie-produkt för ögonen då de första också rätt nyligen tagit slut.

Vridit upp locket till La Prairies blåa burk
Nuvarande ögoncremen i full storlek

Så här länge har jag aldrig hållit mig till en bashudvård, har du?? Är du nöjd med ditt märke? Hur ofta byter du? Favoritmärket? Och vilket är det som du har som grund i skåpen, blandat med de andra godingarna man får plocka in för att liva upp det hela lite? 🙂

Kram Lotta

18 reaktioner på ”Exuviance Collagen Triple Booster serum

 1. Linda 24 februari, 2015 / 14:10

  Jag har hittat en basrutin som funkar väldigt bra för mig, antingen NeoStrata eller Mene o Moy i kombo med Beaute Pacifiques Clinical super3 grejer. Är nyfiken på Biodroga MD och Dermaceutic också, även Paulas Choice och Rodial, vissa grejer går ju att kombinera-vissa inte. Men man vågar inte byta helt när ngt fungerar.. Kram

  • beautybydonnachic 24 februari, 2015 / 16:54

   Det låter som en superbra hudvårdsrutin Linda! 🙂 Du har ju sån stenkoll på alla märken och ingredienser! Mene & Moy är jag också nyfiken på, har aldrig testat en enda produkt från dem! BP är tyvärr inte min grej helt enkelt. Förutom att jag till slut köpte deras underbara fuktmask som jag tror är på väg att rädda min panna, wow säger jag bara! Och Paradoxe, såklart. Annars blev jag så bortskrämd i somras antagligen med fel produkter för min hud. :/

   Jag kan knappt hålla mig från att byta till Biodroga MD! Är så galet sugen att se vad den kan göra! Men byta till en helt ny serie har jag inte riktigt ekonomi till just nu. Dessutom vet jag att det jag har funkar super, så… Tokiga idéer bara, haha! Även Rodial skulle vara roligt att testa all in! En del grejer från PC verkar super, men inte riktigt lika dragen till hela märket.

   Tänk om nån bara kunde plocka ut det märke som är klockrent för just din hy?! Och veta på förhand att this is it! 🙂 För om jag skulle få för mig att byta…, jamen tänk om det blir pannkaka av alltihopa så står man där med en hel serie. Hmmm, ja vi får se vad framtiden visar! Du har ju superfin hy så fortsätt som du gör skulle jag spontant säga!

   Största grattiskramen på din födelsedag idag!! Bästa finaste Linda! ❤

 2. cultureofmakeup 24 februari, 2015 / 21:16

  Vad roligt att läsa om dina upplevelser av Exuviance! Jag har inte testat något därifrån men hört så mycket gott om det. Jag har hoppat väldigt mycket fram och tillbaka mellan märken och hudvårdsrutiner, men sedan jag började gå på hudanalys har jag hållit mig till en basrutin som jag har hållit mig till mer eller mindre i ett års tid nu. Jag vill inte experimentera alltför mycket med nya produkter nu när jag äntligen har fått något slags balans i huden. Däremot har jag under kortare perioder bytt ut enstaka komponenter, men behållit resten av hudvårdsrutinen oförändrad. Då är det också lättare att se vad den enskilda produkten har för verkan på huden. Provar man flera nya produkter samtidigt kan det vara svårt att veta vilken produkt som ger vilken (positiv eller negativ) effekt. Det jag helst inte byter ut är krämen jag använder på kvällen, Clinical super 3 booster samt mitt Beauté Pacifique-serum (som jag visserligen har bytt ut tillfälligtvis nu för att testa Medik8).

  • beautybydonnachic 25 februari, 2015 / 16:02

   Kul att du gillade mitt långa inlägg om mitt kära basmärke Exuviance som jag faktiskt har haft i hela två års tid kom jag på när jag skrivit klart! Och som du säger, när jag tex bytt bort mitt nattserum till Baborkalendern i 24 dagar (som också är ljuvlig!) och sen börjat med serumet igen så känner jag skillnaden som den faktiskt gör med min hud, så härlig känsla! Så på så vis får man bevis på vad varje del i rutiner faktiskt gör. Jag erkänner att jag tröttnar titt som tätt och sneglar på än här och än där…, men nej jag fortsätter nu på detta spår och livar upp med annat istället! 🙂

   Roligt att du talar så gott om super 3 boostern som jag inte alls klarade av i somras, av nån mystisk anledning. Många är helsålda på den. Men BPs Paradoxe får gärna finnas kvar i mitt skåp också! Nu blir jag sugen att prova Medik8-flaskorna, men har varit osäker på upplägget så jag har väntat. Ska bli kul att höra vad du får för upplevelse av dessa intressanta serum!

   Det jag måste bli bättre på är att shoppa mindre och istället gå på regelbundna behandlingar för att förhöja effekten av min hudvård. Det känns bara så dyrt, men som sagt om jag lägger klickfingret på hyllan så kanske… 😉

   Grattis till husnycklarna idag, tjo ho så spännande!!!
   Stor kram till husägaren och välkommen till vi i villa! ❤

 3. hanna 25 februari, 2015 / 23:35

  Ja, Exuviance är ju mitt nuvarande och ”längsta” märke med. Kom i kontakt med det första gången för snart åtta år sen, tror jag, och sen har det hängt med även om jag har gjort uppehåll och testat en del andra märken emellan. (Har alltså inte använt det åtta i i sträck… Lite för nyfiken för det.) Började väl senaste vändan kring jul förra året och nu tänkte jag gå över till Age Reverse-serien.
  Collagen-serumet står härnäst på min lista, jag frågade ju dig om det tidigare här och känner att jag nog borde lägga till det. Eller borde och borde: det hade varit kul att testa!

  Jag har Exuviances Age Reverse-eye hemma nu, men har bara hunnit testa den någon enstaka gång. Nu har jag ju då gått över till mirakelkrämen Locobase (aka eye lift in very cheap apotekstub, undrar vad jag hade varit beredd att betala för den effekten om den låg i en snygg burk…?) men jag ska försöka slita mig från den så småningom 🙂 Har hört många som tycker den funkar bra – Exuviances ögonkräm – men det där är ju så himla individuellt. Hade ju iofs gärna testat dina lyxiga ögongodis om de stod i badrummet en dag 🙂

  • hanna 25 februari, 2015 / 23:40

   Fast det slog mig nu att jag faktiskt inte använde någon Exuviance-ögonkräm nu senast, utan Murads Hydro Dynamic For Eyes. Använde Murad dessförinnan och gillade den väldigt mycket, så jag fortsatte. Den gick finfint att kombinera med Exuviance i övrigt enligt Elin.

   • beautybydonnachic 26 februari, 2015 / 10:35

    Haha jag hade också Murads ögoncreme ett tag istället för Exuviances egna! Elin tyckte att den ger så otroligt mycket fukt, och jag gillar den! Exuviance ögoncremer är helt okej, men La Prairie…mmmmm!!! Så otroligt sköna och dryga även de. Behövs bara en pyttedroppe av varje produkt! Men det är ju hiskeliga priser!! :/ Tyvärr, annars hade jag provat både det ena och det andra!! 🙂

  • beautybydonnachic 26 februari, 2015 / 10:33

   OOOjjj! O_O Har du haft Exuviace såå himla länge?? Det var ju ett väldigt gott betyg, att du återvänder till det efter att ha haft andra märken emellan. Är det något märke som ståt sig lika bra som Ex? Jag gick också över på Age Reverse för ett tag sen. Den nattkrämen tycker jag är så himla skön! Ja, jag vet att du frågade om Collagen-serumet och jag svamlade både ja och nej. Nu kan jag säga klart och tydligt JA, men enbart grundat på mina egna personliga åsikter och hur min hud funkar. Vill inte vara utan det, så jag beställde ju ett nytt när det gamla började sina så det inte skulle bli nåt glapp emellan. 🙂

   • hanna 26 februari, 2015 / 17:50

    Fast det har ju varit rätt många uppehåll under åren 🙂 Rejuvenating treatment-masken har nog hängt med hela tiden dock (detta med att man inte ska kombinera syraprodukter fattade jag inte före Skincity, jag har blandat lite hur som, utan att reagera tack och lov).
    Jag tycker framför allt att Exuviance är väldigt prisvärt i förhållande till resultatet. Nu blir ju Age Reverse-produkterna lite dyrare, men produkterna i basserien kostar inte mycket jämfört med de flesta andra salongsmärken eller kosmetikmärken för den delen. Och märket har passat min hud, den gillar syror. Lite nyfiken på Neostrata, dock! Om det blir ännu bättre effekt?
    Har du vanliga nattkrämen i Age Reverse? Jag köpte Hydrafirm, var rädd att min torra hud inte skulle få tillräckligt med fukt nu på vintern i alla fall.
    Det får bli ett collagenserum snart, såg att Hudoteket hade 20 procent på Exuviance nu 🙂

   • beautybydonnachic 26 februari, 2015 / 19:13

    Jag har tre olika nattcremer hemma från Exuviance tror jag, måste kolla! 🙂 Jo just nu kör jag med Age Reverse Night Lift (inte det jag skrev tidigare!), men jag har också Ultra Restorative Cream som är en kompletterande nattcreme när jag är extra yttorr, och så den standard Ultimate Restorative Complex som jag ställt åt sidan. Ja jag såg att de hade rabatt på Ex på Hudoteket, det händer inte ofta varken på Skincity eller andra ställen så det är läge att köpa om man har något som är på upphällningen! 🙂

    Jag har fått hem ett par slattar Neostrata av en kompis och ska testa vad som händer om jag provar dem lite försiktigt! Är jättenyfiken på Neostrata som ju är strået vassare, och egentligen grundmärket med dessa två syror. Jag har bara hört att hudläkare säljer Neostrata, men det var länge sen jag kollade upp det. Har ju egentligen inga orenheter jag måste jobba bort, ”bara” antiage, haha! 😀

   • hanna 26 februari, 2015 / 19:43

    Jo, det med hudläkare stämmer fortfarande, eller i varje fall en salong med hudläkare – jag vet inte om man måste göra hudanalys/behandling eller kan köpa över disk efter kort konsultation? Jag var inne på att gå över till Neostrata, men så blev det julkampanj på Skincity och så verkade det så meckigt med hudläkarbiten. Men kanske i framtiden? Spännande att se hur du upplever slattarna, du får rapportera!
    Och bara anti age är minsann inte så bara 🙂

   • beautybydonnachic 26 februari, 2015 / 20:37

    Ska faktiskt ta fram de där småflaskorna jag fick och se om jag vågar lägga på något inatt… 😉

 4. Lilian 26 februari, 2015 / 12:57

  Vad spännande att du skriver om detta serum, jag har precis funderat på om jag skulle testa det. Är också lite onöjd med Vesperakladdet och just på morgonen har jag senaste tiden använt testflaskor med Transderma C och R istället. Men nu är de slut och det tar liiite emot att klicka hem en hel flaska för 1200 kr om man kan hitta något som är åtminstone nästan lika bra. Hmmm…
  Sedan har jag gjort en rövare och lagt till BP Clinical Super 3 booster som nattkräm varannan natt. Jag hade en tub ståendes i skåpet och blev sugen… Man ska ju inte blanda syror och a-vitamin men efter kontakt med BP fick jag reda på att jag kunde använda den till natten så länge jag inte kombinerar den med syror vid samma tillfälle. Och inget serum under! Bara engöring och kräm. Tycker om effekten hittills 🙂
  Annars har jag använt Exuviance ca 5 månader nu och är nöjd med resultatet. Efter en initial utrensning har jag nu nästan inga finnar huden käns mjuk och fin och inte alls så blank som den brukar (dock blir jag alltid mindre fet på vintern). Är lite grå och trött dock men som jag nämnde i en tidigare kommentar så tror jag det beror på andra faktorer… Genrellt är Exuviance minst lika bra som Jan marini för mig. En fördel med Exuviance är priset! Med Ex som basvård kan man unna sig lite mer lyxiga masker, salongsbehandlingar och andra ”nödvändiga” tillbehör 😉
  Måste för övrigt också bli bättre på att gå på behandlingar, blir också lite snål när jag ska till att boka tid. Så efter några dagar klickar man hem någon spännande peeling istället som kostar lika mycket, haha.
  Kram

  • beautybydonnachic 26 februari, 2015 / 14:15

   Nämen så roligt att höra att du också spanat in Collagenserumet Lilian! 🙂 Jag tycker att det är så otroligt mycket skönare att ta på mig på morgonen än Vesperan! Jag har gjort som du och haft både Transderma, Paradoxe, Oilless Oil, Stemcell Oil, tja en faslig massa serum, men mest min fullsize Transderma R. Då fick jag med alla småflaskorna på köpet också. Men det är sån skillnad att köra all in på syror! Jag känner skillnaden direkt, att det känns mjukt som du säger, lent och lite nypeelad känsla! Och syrorna exfolierar ju hela tiden så det är ju inte så konstigt!

   Men att köpa ett till full size Transderma hmm, tror inte det kommer hända hos mig heller faktiskt. Vi får ju två flaskor Ex-serum för den kostnaden och kan leva på dem i flera månader! Ja visst får man mycket för pengarna! Jag vet att alla ni som haft JM har sagt att det lätt drar iväg i pris. Då lägger jag hellre det på sånt som du beskriver, en behandling eller annan bra produkt.

   Det är så roligt att höra andra som har samma märke som också är nöjda! Men ärligt talat så slapp jag den där jobbiga utrensningen som alla pratar om! Var beredd på en tålamodsprövande period, men minns inte nu om det var nån extra orenhet eller nåt litet…? Min hud svarar otroligt bra på syrorna! Kul att din också gör det! 🙂

   Ja usch, glåmig och trött är bara förnamnet… :/ Men vi får köra på någon behandling eller unna oss en riktigt askungemask! Dricka massa vatten och köra så mycket masker vi kan! 😀 Då ska vi nog repa oss från denna vinterglåmighet som de allra flesta känner av nu! Funderar på att blunda för alla kampanjer och faktiskt boka in mig på en ansiktsbehandling istället, för samma peng! Det ger nog en riktigt skön känsla tror jag! Det var alldeles för länge sen nu!

   Sköt om dig och kör vidare på Exuviance och Collagenserumet på morgonen och Vesperan på kvällen, bästa kombon! 🙂
   Kram! ❤

 5. Sara 1 mars, 2015 / 00:54

  Är bara 22 (eller snart 23, fyller år på tisdag haha) men har hunnit testat en hel del inom hudvård eftersom jag har haft problem med huden och aldrig riktigt hittat något som har gett långvarigt resultat så det har blivit att man provat en del. Dock har jag inte riktigt haft råd att testa de lite dyrare märkena som t.ex. Skincity har och ska man ha en hel serie kan de dra iväg på kostnaden 😛 Hade länge hört talas om Exuviance och alltid velat prova men blev aldrig av förrän i slutet av förra året! Det är nog det bästa jag har gjort och nu ångra jag att jag inte började tidigare! Istället fösökte jag hitta billigare alternativ men i slutändan så blir det ändå dyrare och man lägger ihop det.. Är iallfall glad att jag till slut testade och det är inte så konstigt att folk hyllar det märket 😀

  • beautybydonnachic 1 mars, 2015 / 12:54

   Men så roligt att höra Sara, att du hittat till Exuviance och att du är lika nöjd som jag! 🙂 Det ÄR ett riktigt bra märke som har mycket aktiva ingredienser och hjälper både mot orenheter och känslig hud. Jag blev snabb fast i Exuviance-träsket! 😀 Det har gjort mycket för min hy också, har aldrig haft bättre hy än nu! Och du som är yngre och testat billigare produkter i hopp om bättring, det är så roligt att höra att du tog dig råd att köpa Exuviance. För visst blir det billigare i längden än att hoppa från märke till märke! Dessutom är det ett av de billigare salongsmärkena. Det kan gå på det dubbla lätt, om man väljer ett annat märke.

   Stort lycka till Sara och skriv gärna igen och berätta vilka produkter du gillar ur serien och vilka resultat du ser! 🙂
   Ha en fin söndag, kram!

 6. Sandra 1 mars, 2015 / 12:46

  (Oj, är du över 40?! Trodde for real att du var i min storebrors ålder, som är 33!)

  Det var först för något år sedan (är 20) som jag började använda hudvårdsprodukter. Har tidigare inte trott att jag har behövt det då jag alltid har haft flawless skin. Jag började med produkter från Bodyshop; först Seaweed (tror jag att det hette) och några månader senare vitamin E-serien – och min hy skapade kaoz. Jag vet dock inte om det berodde på produkterna eller om det hade ett samband med att jag blev vegan. Jag gick hursomhelst därefter till en hudvårdssalong där jag – efter hudanalys förstås – blev rekommenderad Cucumber detox-serien från Peter Thomas Roth och en nattkräm från Decléor. Använde det i några månader, men det hjälpte inte. Gick därför till salongen igen nyligen och blev då istället rekommenderad produkter från Exuviance. Trots att jag inte har använt dem alls särskilt länge känner jag redan att min hy är bättre!

  • beautybydonnachic 1 mars, 2015 / 13:23

   Haha, 33?!! Ja det var ett tag sen, rättare sagt typ tio år sen! 😀 Men tack för den fina komplimangen! Jag har iofs inte nån åldersnoja, men eftersom jag är intresserad av hudvård är det roligt att ta hand om huden och få se fina resultat! 🙂

   Jaha, du har provat hudvårdsrutiner från både Body Shop och PTR?? Och Decleor. Var det detox-serien för att du kanske fick utrensning när du gick över till veganmat? För du har ju haft så fin hy innan? Tänker att det var nån anledning att det blev just PTRs gröna serie som hudterapeuten valde. Så himla synd att lägga ut så mycket pengar på fin hudvård och sen inte få de fina resultaten man blivit ”lovad” av hudterapeuten som ska vara proffset. Men det är ju inte alltid så lätt.

   Jätteroligt att höra att du har gått över till Exuviance och upplever en markant skillnad redan från början, så härligt!! 🙂 Jag fick inte heller någon försämring i hyn i början på Ex-serien, utan det gick snabbt över till att ge min hud ett väldigt bra resultat med både lyster och klarhet i huden. Och även en nypeelad len känsla, precis som om du gjort en liten peeling varje dag. Vilket ju syrorna i Ex gör! Jag har kört på dessa i 2 år nu och är supernöjd! Jag hoppas att du också kommer att bli en supernöjd användare av dessa produkter! Det låter ju som om din hy gillar dem redan, så jag tror detta kommer bli perfekt för dig och du kommer få tillbaka din fina flawless hy! 🙂

   Ha en skön söndag!
   Kram!

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s