Bliss i en liten (m)ask

Söndagar är lika med maskdag för många beauty freaks! Att lägga en mask, fixa naglarna och göra sig redo inför den nya veckan känns skönt tycker jag. Min söndagsmask har jag inte riktigt bestämt mig för ännu. Vill helst att nån gör det åt mig i det här tillståndet!

Däremot har jag bestämt mig för att faktiskt ge mig på en liten recension, eller låt oss säga min upplevelse, av Bliss nya lermask redan efter att ha använt bara en av de tre engångsförpackningarna i den lilla ask vi fick med oss från Dermarome förra fredagen. Jag ska försöka förklara varför.

Bliss presentation hos Dermarome förra veckan
Bliss presentation hos Dermarome förra veckan

Väl på väg hemåt upptäckte jag i Dermarome-påsen Bliss lermask som nyss har kommit ut på marknaden, multi-face-eted all-in-one anti-aging clay mask. En lermask med hela 10% AHA-syra i, kvarts och jojobaolja. Det var den som åkte på efter den härliga rengöringsoljan faboulus make up melt gel-to-oil cleanser gjort sitt på fredagskvällen.

Skincity beskriver masken så här:

En unik anti-age lermask som hjälper till att behandla sex av de vanligaste ålderstecknen: dålig lyster, torrhet, synliga porer, grov hudstruktur, pigmenteringar, samt fina linjer och rynkor. Masken innehåller bl a exfolierande glykolsyra och kvarts samt närande och mjukgörande jojoba olja. I motsatts till andra masker som ofta kan torka och bli strama förblir denna mjuk och smidig när du har den på. Finns även i praktisk ”beauty to go” förpackning som gör det enkelt att ta med tex på resan.

Den finns i en smidig ask med tre engångsförpackningar för 139 kr (3 st 4gr = 11,60/gr eller 46,30 kr per användning), och i en stor burk för 439 kr för 65 gr (6,75/ gr).

Bliss lermask i beauty to go-förpackning, 3st på 4 gram.
Bliss lermask i beauty to go-förpackning, 3st på 4 gram.

Jag lade på hela innehållet i engångförpackningen på 4 gram. De minismå kornen kändes knappt och jag fick en liten kittlande känsla precis vid appliceringen. Den mörkt blåsvarta masken fick sitta på i max 5 minuter, sen tvättade jag av den med ljummet vatten och en bomullscloth från Rodial. De rekommenderar 5-7 minuter, och EJ något för personer med Rosacea.

Jo jag tycker ju det är lite bökigt att få bort lera från ansiktet, (är ingen fan av formulan av lermasker) så jag tvättade, sköljde, torkade av och höll på en bra stund tills precis allt i varje por var borta, pust! Jag märkte direkt att den hade bitit ordentligt, men var så trött att jag direkt slängde mig i säng.

Däremot på morgonen efter, när jag skulle tvätta av mig natten, så kändes ansiktet så otroligt lent och jag kände en riktigt underbar slät nypeelad känsla på min hud! Älskar den där bebismjuka känslan! Jag såg lite mer lyster och en jämnare hy på enbart 5 minuter av Bliss lermask! Är inte det ett fantastisk resultat av en ansiktsmask, så säg??

De 4 gram i påsen räckte bra till en applicering av masken
De 4 gram i påsen räckte bra till en applicering av masken

Huden har, tack och lov!, inte reagerat trots att jag använder Exuviance som innehåller AHA- och PHA-syror. Men jag vet att det finns de som har i det närmaste förstört sin hud genom att använda denna mask på en känslig och reaktiv hy. ”Kokt kräfta” är ett av exemplen jag har hört, huu!! Det kom ifrån Mona som skriver om skönhet här!

Jag får vara riktigt noggrann när jag väljer produkter till min känsliga hy. Att mixa syror med syror, som denna ansiktsmasken från Bliss och ha en hudvårdsrutin med Exuviance?? A big NO NO!! Som både du och jag vet! (Därav Decléors nattprodukter den kvällen istället.) Gör INTE som jag om du vet med dig att ha en känslig eller reaktiv hy, eller använder andra syror! Otroligt pedagogiskt skrivet, eller vad säger du? 😉

Decléors bas, serumet och nattbalsamet
Decléors bas, serumet och nattbalsamet. Fick med mig Aromessence Néroli i full size hem som jag lade på till natten.

Så snälla du, var jätteförsiktig med din hud med denna mask som jag direkt upplevde som en superbra och effektiv mask, men det är ju egentligen inte värt att chansa för oss känsliga! Jag hade rena turen att det gick bra, men de två förpackningarna jag har kvar kommer jag sitta på ett tag och se om jag vågar mig på dem igen. Kluven här med, för det var ju sånt makalöst fint resultat, och vem vill inte ha det igen? Därav mitt utlåtande redan idag – jag vet inte om jag vågar utmana ödet en gång till?

Att ge ett utlåtande av en ansiktsmask efter en gång tänker jag funkar, för att en mask ska ge det den lovar direkt efter applicering. Detta är ingen dagcreme som ska ha sina 6-8 veckor minst. Men självklart får du en bättre effekt av en regelbunden användning.

~Dagens beautyflash: Vänner som inte släpper taget trots att det blåser hårda vindar.

DSC04422
Två masker kvar, meeen…

Jag ska tillägga att jag checkade läget med de superduktiga hudterapeuterna på Skincity (efteråt!), och de sa såklart att jag som använder syraprodukter inte bör blanda in denna i leken och inte med en känslig hud. Däremot sa de att jag kan ha tålt denna tack vare att jag har vant in min hud sedan länge med bla AHA-syra och visste om hur jag skulle göra, tex inte låta den sitta på för länge. Så nu har jag ett dilemma i beautyfabriken!

Här kommer en annan tanke som jag inte riktigt kan släppa när det kommer till Bliss. Skulle väldigt gärna höra din åsikt om detta! Som språklärare kan jag inte låta bli att alltid tänka i termer av ords betydelse och innebörd. (Gäsp säger vissa nu, haha I know, but hang in there!) Bliss på engelska betyder salighet, fullständig lycka. Och det var nog inte för inte företaget som drog igång med spabehandlingar i New York på nittiotalet valde just det namnet.

Som jag skrev härom dagen så är jag en av dem som inte tycker det känns okej att sälja hudvård med kroppsideal som namn. Må hända är det bra grejer, vet ej, men jag köper inte Fat Girl Sixpack, Fat Girl Slim Treatment eller Thinny Thin Chin och de andra med liknande budskap inbäddat i produktnamnet. Det tilltalar mig inte för fem öre. Tvärtom. Men visst, en del av deras ordvitsar är riktigt roliga och lekfulla. Fast när jag scrollar igenom produkterna på webbutikerna blir jag mest less och klickar vidare. Och undrar varför vi inte har kommit längre 2015?! Är jag en ensam gammal gnällkärring här?! Som inte fattat galoppen? :/

Bliss förslag på hur du ansar ditt könshår! Skrattsalvor till denna bild blev det såklart, men ändå.
Bliss förslag på hur du ansar ditt könshår med Fuzz off Bikini Hair Removal Cream! Skrattsalvor till denna bild blev det såklart, men ändå. Du låter väl inte busken växa vilt, hemska tanke!

Däremot så kan jag absolut lyfta fram de guldkorn som Bliss de facto har! Den första favoriten jag hittade var nog askungemasken Triple Oxygen Instant Energizing Mask, som är en riktig pick me up-mask att lägga på en trött morgon eller före partaj. Och fler finns i mina skåp.

Så yes, där Bliss fick ni mig igen, trots min tudelade känsla om märket! Ett till guldkorn med denna nya produkt som jag får ett riktigt fint resultat av och gör det den lovar! Ja, det blev en stund av lycka i badrummet där på morgonen! Tummen upp för lermasken!

Men jag är riktigt nyfiken på hur du ställer dig till Bliss sätt att marknadsföra sig och om det har någon betydelse för dig som konsument? Självklart är de ute efter att provocera, få oss att stanna upp och reagera. Alla säljtrick är tillåtna. Nästan. Men på mig funkar det definitivt inte. Att ytterligare spä på de vridna kroppsideal som råder är inte ok i min bok. Plus att målgruppen känns som rätt så unga tjejer, som redan har det tufft i dagens samhällsklimat, inte minst med våra skönhetsideal. Jag har mött alltför många av dessa tjejer i mitt jobb. Så där blir det stora tummen ner, too bad Bliss!

Bliss tar bort dina celluliter, för du går väl inte runt och visar dem?
Bliss tar bort dina celluliter, för du går väl inte runt och visar dem, usch så fult?!

Jag fattar förstås att det ska vara lekfullt och lättsamt, men i så fall finns det andra roliga ordvitsar som inte ger detta budskap till oss konsumenter, hänger du med? Så, hur tänker du spontant om produktnamnen? Ska vi bara skratta bort dem? Gör jag en höna av en fjäder? Låt höra!

Vilka små lyckostunder har du i badrummet med favoriter från Bliss? Vilka har du testat?Tilltalar denna mask dig efter min smått schizofrena recension?! ”Superbra, meeen…” Om inte Bliss gör det för dig, är det någon helt annan produkt som gör att du får en känsla av bliss, så berätta gärna om det också! Kul att höra dina åsikter, as always! ❤

Kram Lotta

*inlägget innehåller affiliatelänkar

22 reaktioner på ”Bliss i en liten (m)ask

 1. Naturligtvisnaturligt/Eyla 22 mars, 2015 / 15:08

  Så bra att din hud inte reagerade på innehållet i masken 🙂 Jag håller med om att lermasker kan vara ganska svåra att få bort haha. Det är även smart med engångsförpackningar, men så dyrt det var!

  Kramis

  • beautybydonnachic 22 mars, 2015 / 15:36

   Jag hade verkligen tur där, absolut!! 🙂 Tycker överlag att Bliss har överpriser på sina produkter. Och ja, nästan 50-lappen för en engångsmask är dyrt. Men om man är nyfiken på den är det nog smartast att inte köpa hela burken på en gång.

   Jag använder nästan aldrig lermask er. Tycker de är väldigt besvärliga att få bort, latmajan!!

   Stor kram skickas ända ner till dig Eyla! ❤

 2. Lena 22 mars, 2015 / 17:45

  Jag blir väldigt nyfiken på denna lermasken! Verkar ju superbra, och jag har ingen känslig hud så det blir nog ett prov för min del! Tack för bra tips! 🙂
  Måste faktiskt tragiskt nog hålla med dig ang Bliss sätt att marknadsföra sig. Mycket smaklöst. Det känns så himla onödigt att ta till ett sånt knep för att locka oss kvinnor att köpa i tron att bli snyggare. Känns verkligen passé. Håller med dig, bra att du lyfte detta ämne, vet inte om nån annan som gjort det som jag sett.
  Krya på dig och kul att läsa här inne hos dig igen!
  Kram Lena

  • beautybydonnachic 22 mars, 2015 / 18:00

   Kul Lena att du uppskattar min något ovanliga presentation av en produkt, haha! Lyckos dig som kan köra på ordentligt, då hade jag inte tvekat alls över denna supermask! Hoppas du gillar den lika mycket som jag!
   Intressant att höra dina åsikter ang Bliss och deras något udda produktnamn, att det är fler än jag som reagerar på dem. Visst känns det otroligt gammalmodigt och inte alls up to date för att locka fler köpare?? Jag blir bara såå trött på den ständiga fixeringen vid idealen, som även vi bloggare måste ta ansvar för i mina ögon. Alla är lika värda, lika fina och lika bra hur man än ser ut rent kroppsligt!! Avskyr sån ytlighet. Kan tyckas konstigt sagt av just en skönhetsbloggare, men jag vill och hoppas att jag absolut inte bidrar till den hetsen kring våra kroppar!

   Skickar varma stora kramar till dig Lena! ❤

 3. Emma 22 mars, 2015 / 20:43

  Bliss ”fyndiga” namn lockar mig inte alls, tycker det är väldigt smaklöst med namnen som du listar ovan. Håller också med om att prislappen ofta är lite för dyr mot vad man får för produkt. Har ännu inte hittat någon som jag jublar över. Köpte ju ett provkit av Triple Oxygen Instant Energizing Mask, men den föll mig inte alls i smaken. Fick nästan lite panik när det börjar bubbla på huden, hu! Har bara provat den en gång, så får väl ge den någon chans till.. men det är nog risk för att den får flytta hem till någon annan.

  Lermasken låter ju lite lockande, men precis som du så är jag inte så förtjust i lermask. Har en från Beaute Pacifice hemma, men jag tycker inte att jag ser någon skillnad tyvärr!
  Nej, ikväll blir det Maria Å:s papaya peeling och sen ska jag prova fuktmasken från samma märke.

  kramar! ❤

  • beautybydonnachic 22 mars, 2015 / 22:03

   Spännande att du delar med dig av dina åsikter om Bliss roligt ordvitsar som stannar som en klump i halsen när jag ska säga dem. Otroligt smaklöst, bra ordval av dig Emma! De skulle kunna gå fullt ut på deras lekfulla och underhållande namn på sina produkter istället, för det är ju lite skoj och en del av deras image. Vilket blir besudlad av de namn som anspelar på våra kroppar och utseende. Även om det inte är världens big deal, så är det ändå ett aktivt val de har gjort som skickar ut signaler till oss konsumenter.

   Och det är något som jag själv inte vill medverka till genom en skönhetsblogg som skulle gå i samma stil. Jag känner ett ansvar för vad jag själv skriver och sänder ut för signaler. Inget får bli att handla enbart om yta och total kroppsfixering eller att vara den snyggaste enligt, ja vem då?? nä Usch vi är så otroligt mycket mer än vi ser ut på utsidan, vackra människor är goda, ärliga och ödmjuka personer. Sen är det en rolig hobby att leka med olika uttryck med hudvård och smink, men det får aldrig ta över och bli blodigt allvar. Anser jag. Vi tycker säkert olika, men jag står fast vid det.

   Nämen oj får du lite klaustrofobi av skummisen?? Ja jag har nån gång fått rätt mycket skum vid näsan och då kände jag lite obehag för jag inte fick luft! Men nu tar jag mindre mängd istället så det funkar bra! 😉 Nej jag har nog ingen mer lermask hemma om jag ska gissa på rak arm, kanske något prov men nej inget för mig. Men nu blir jag nyfiken på MÅs fuktmask! Undrar om det finns i nån av alla mindre tuber jag har, eller om det är enbart den härliga papaya peelingen?!

   Tack igen för att du tog dig tid att både läsa och kommentera fina Emma! Det gör mig så varm i hjärtat, tack för det! ❤
   Största kramen till dig! 🙂

 4. Mona Lindström 22 mars, 2015 / 22:12

  Jag tänder på alla cylindrar när jag läser sådana kränkande namn på produkter. Tycker det är dåligt av ett sånt företag att sätta såna namn, känns oerhört onödigt och drar ett oseriöst skimmer över Bliss. Samtidigt som jag gillar ett flertal av deras produkter. Kan säga att jag var en av de kokta kräftorna som testade masken som testpilot innan de släpptes i handeln.
  Hoppas du haft en skön helg.
  Kramar från Mona http://www.beautyboost.webblogg.se

  • beautybydonnachic 22 mars, 2015 / 22:26

   Jamen det var alltså du?? Var inte säker vem som var den kokta kräftan men dig hade jag i åtanke! Då ska jag uppdatera inlägget och hänvisa till dig! Perfekt, du som varit testpilot och allt! 🙂 Men inte på något vis perfekt att du blev så in i norden skinnflådd!! :/ Stackare!!

   Så intressant att höra att vi verkar vara fler som faktiskt har reagerat på Bliss produktnamn som det verkligen är bottennivå-märke på! Helt rätt som du säger Mona, att det lägger sig som en otäck svart slöja över hela konceptet och företaget. Visst har de bra duschkrämer, bodybutters och sugarscrubs mm, men lte väl pricy tycker jag nog också. Plus att jag redan är avigt inställd pga deras filosofi.

   Tack för att du delade med dig av dina åsikter Mona, och jag hoppas verkligen att du har repat dig och huden efter detta! Min helg har bara gått ut på att försöka bli frisk till imorgon, så inte många knop gjorda här inte! Hoppas din helg har varit mysig och härlig! 🙂

   Kram kram! ❤

 5. Sofia 22 mars, 2015 / 22:13

  Håller med dig till fullo. Tror jag skrev om detta i en tidigare kommentar? (Eller försvann den i cyberspace? Vem vet?) Jag gillar deras Hot Salt scrub, men kommer göra egen när min nuvarande burk, inköpt när det var erbjudande, tar slut. Ska väl inte vara så svårt? Spännande blir det iaf!

  Har deras Energizing skum-cleaner (eller vad den nu heter) men har hittat andra favoriter så den använder jag bara ibland. Hittade den häromdagen och ställde den längst fram: den måste ju användas upp! Deras handkräm gillar jag dock. Är perfekt att ha stående i köket…Deras bodylotion lemonsage gillar jag också: den håller fukten kvar i huden faktiskt.

  Överpris och omoderna ordvitsar. Sammanfattar nog vad jag känner mest.

  Nu är det natta-natta. Imorgon heldag med IT-gruppen. Mycket ska åstadkommas!

  Kram!

  • beautybydonnachic 22 mars, 2015 / 22:36

   Så även du Sofia är en av oss som reagerat negativt över Bliss ordval? Tycker din korta sammafattning är på pricken! Spot on!

   Men vad säger du – ska du försöka ge dig på att egenhändig göra en variant av deras Hot Salt Scrub? Det vill jag väldgt gärna höra resultatet av, hur du gjorde och om den känns lika bra som de vi köper för dyra pengar! Kul!! Att göra en skrubb kan ju inte vara alltför svårt tänker jag, få ingredienser och superbilligt! Du får tell us all about it!! 😀

   Av de produkter som du raddar upp så har jag bara testat tre olika bodybutter, alltså samma skrubb men i alla dofter, har några andra bra som jag tänker som du, absolut måste användas upp! Det är väldigt trångt i den långa använda-upp-kön nu! Försöker ha det i minne när det kliar otäckt mycket i klickfingret! 🙂

   Tack för att du läste och delade med dig Sofia! Jag vet ju hur du sliter och jobbar, hoppas det går bra imorgon! Och hoppas att du redan är i säng!
   Många varma kramar bort till din sida av stan! ❤

 6. hanna 22 mars, 2015 / 23:27

  Sällar mig till surkärringsskaran som ogillar ordvitsarna och produktnamnen. Jag blir bara trött. Kan vi inte bättre 2015? Jag kommer att tänka på Mad Men, och det var ju gott och väl 50 år sedan.
  Inte ens de som bara är oskyldigt skojiga lockar mig, det känns bara ansträngt och klämkäckt och, för mig, oseriöst. Det är möjligt att det finns jättebra produkter (jag har bara testat en ansiktstvätt som jag fick som prov) men jag kommer liksom inte förbi förpackningarna. Typsnitt, färger, namn – allt känns mer som något som skulle tilltalat mitt högstadiejag. Bara detta att ansiktstvättsskrubben är turkosblå stör mig – varför ska jag tvätta ansiktet med något turkost? Ja, du hör. Nu faller jag ju för allt som ser enkelt ut och får mig att associera till medicin och seriositet (vilket inte innebär att det ÄR bättre, jag är medveten om hur lättköpt jag är…) och har gjort sedan jag började intressera mig för hudvård, så jag är förstås helt fel målgrupp inte bara åldersmässigt.
  Blisslabs har jag solskydd från, måste jag dock erkänna. Och det är bra.

  • beautybydonnachic 23 mars, 2015 / 00:09

   Haha, du är riktigt bestämd på din punkt Hanna, och det gör mig glad! 🙂 Så tacksam att du läste hela utläggningen om Bliss och tog dig tiden att skriva här också! Jag håller fullständigt med dig, på varje punkt.
   Förutom de pinsamma ”roliga” namnen som är Bliss grej, så känner jag ofta på många produkters utseende att de riktar sig till en tänkt 15-åring som tycker att hon är för tjock, som skäms över sina celluliter, vaxar sig brasilianskt (enligt Bliss bild på presentationen) och som drömmer om superstora läppar, rikigt ”kyssäkta” (som det beskrivs), att se ut som alla supermodeller!
   Jag tycker många gånger att både namnen och utformningen på produkterna känns oerhört förlegat, barnsligt i sin ton och ser nästan ut som plastleksaker med sina klatchiga färger och plastförpackningar. Jag känner mig verkligen inte som en del av målgruppen, vilket jag borde vara om jag har råd att lägga så mycket pengar på en bodyscrub på 340 spänn. Men i beskrivningen om Bliss så står det faktiskt att ”det är den mogne kunden med höga krav på sin hudvård” som är Bliss målgrupp! Så nej det är inte 15-åringen utan snarare 45-åringen som är en nöjd Blisskund! Där ser man, inte alls tänkt till tonåringar/unga vuxna som jag fått för mig. Men jag är inte en av dem.

   Stor kram till dig Hanna!

 7. Lilian 23 mars, 2015 / 10:29

  Eftersom jag gillar både lermasker och AHA blir jag genast nyfiken på den här produkten, även om jag inte fastnat för Bliss rent generellt. Har testat den där turkosa rengöringen som nämndes ovan och även Hot salt scrubb, men nej för det priset kan jag köpa bättre produkter för just min hud. Men masken låter onekligen intressant 🙂

  • beautybydonnachic 23 mars, 2015 / 11:16

   Jasså, men då låter det ju som du skulle gilla denna lermask riktigt ordentligt Lilian! Du får leran (som verkligen kryper in i alla små porer!) och syran som är rejält bitande och exfolierar precis som man vill. Men håller helt med om att priset är saftigt, och inte bara på deras lermak utan på Bliss produkter generellt. Lite synd, för visst finns det flera bra produkter!

   Ha en fin start på veckan, kram! 🙂

 8. Linda 23 mars, 2015 / 12:19

  Älskade den där! Tror absolut du kan använda den där om du inte reagerade på den. Bara att ta tex Decleor efter 😊

  • beautybydonnachic 23 mars, 2015 / 13:17

   Ja du gjorde det Linda?! 🙂 Jätteroligt att höra! Så du tror jag kan använda de sista två eftersom den första gick bra? Ja jag har funderat i de banorna och det får bli några minuter isf när jag känner att huden mår hyfsat bra!

   Tror just Decleor efteråt som lugnande under natten hjälpte huden att återhämta sig. Det blir definitivt fler gånger med Neroli – serumet! Tycker inte alls det doftade för starkt, som jag har tyckt tidigare om andra produkter. Så där har jag lite mer att utforska oxå! 🙂

   Ha en jättefin dag Linda!
   Kram!

 9. kashaya 24 mars, 2015 / 21:14

  Har också bara testat den en gång än men gillade den. Jag märkte verkligen skillnad dagen efter.

  • beautybydonnachic 24 mars, 2015 / 21:42

   Kul att höra att du gillade lermasken! 🙂 Tycker det verkar som om den allra största majoriteten tycker om Bliss nya mask! Det är de få som har tagit i för hårt eller helt enkelt är för känsliga som inte bör använda den. Ja sån underbar känsla morgonen efter!
   Kram kram!

 10. Sofia Randhede 26 mars, 2015 / 10:46

  Jag tycker inte alls om Bliss sätt att namnge sina produkter. Det känns unket och väldigt gammaldags. Vi borde ha kommit längre 2015. Det är till och med så att jag undviker att köpa produkterna på grund av deras fåniga namn. Kanske finns det de som tycker att jag överreagerar men som tjock i dagens samhälle vill jag inte stödja ett företag som trycker upp i ansiktet på mig att deras produkter ska göra mig snygg, smal och allmänt lyckad. I alla fall inte när det är ett skönhetsbolag där behovet av ett nedsättande namn inte finns. Det finns liksom ingen mening med de smaklösa namnen.

  Jag har provat två produkter därifrån, både har jag fått när jag har köpt annat. Det ena var en turkos ansiktstvätt som visserligen var bra bortsett från den fåniga färgen. Och en handkräm som luktade jättemycket citron. Den var bra men mina katter lät mig inte komma i närheten eftersom de avskyr citrusdofter. Så den hamnade i soporna.

  Detta blev ett gnälligt inlägg. Men jag är väldigt tacksam att du lyfter den här typen av frågor. Det gör att din blogg står ut bland övriga skönhetsbloggar, den har ett hjärta och en tanke också. Och det uppskattas verkligen av mig som läser.

  Kramar, och fortsätt skriva på samma sätt. Det förgyller min vardag.

  • beautybydonnachic 26 mars, 2015 / 11:44

   Åh tack så hjärtligt gulliga Sofia för dina fina ord om min något annorlunda skönhetsblogg! ❤ (Om det nu finns nån regel eller mall för hur bloggar SKA se ut??) Jag blir glad att höra att du hänger på min gnällkärrings-inställning mot Bliss sätt att marknadsföra sina produkter! Stinker verkligen härsket och unket och outdated!! Fattar inte vem som sitter på deras marknadsavdelning och tänker "jo! vet ni, vi ska släppa en body lotion som ska heta För Fet För Att Få Synas På Gatan!! Då kommer alla överviktiga köpa den och tro de blir modellsmala, för det är ju bara så ALLA ska se ut!!" Rungande applåder från hela konferensrummet!! Nej men jag skulle ärligt vilja höra en representant argumentera för dessa kroppsideal 2015. Mycket intressant.

   Jag gillar deras ansiktsmask Oxygen, duschcremerna funkar bra i duschen som vilka som helst, peelingen för läpparna känns skön och ögonmaskerna som kostar skjortan är riktigt bra! Men överpriser, ojämn kvalitet på produkter och en både taskig och rätt ful design på varorna i mina ögon gör att jag inte hänger hos Bliss-disken på Åhléns City. Tyvärr.

   Hoppas din dag blir bra och samtalet med chefen likaså! Du är en riktig fighter Sofia, kom ihåg det och låt honom/henne se och höra det också! 🙂
   Stora kramar! ❤

 11. Rebecca 26 mars, 2015 / 22:46

  Vilka jävla namn! Gnäll kärring over here med i så fall !
  Hahaha men bilden alltså.. 😂

  • beautybydonnachic 26 mars, 2015 / 23:16

   Hahahaaa!! 😀 Jamen bilden!! Vilken ”lady” är du?? The Bare Lady eller har du The Love Triangle?! Herreguuud! Jamen tack, en till som håller med! Namnen är ju bara såå otroligt töntiga, sexistiska, nedvärderande, idealiserande och rent diskriminerande! Skulle vilja se om Sverker skulle slänga dem i sin röda soptunna?! (Jag vet, det är nån annan i TV nu!)
   Kraaaaam! ❤

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s