Anastasia Beverly Hills swatches

Trenden med välformade, klassiskt snygga ögonbryn som en vacker svanvinge håller i sig. Det är nog ingen som missat det! Däremot inte lika mycket all in längre, utan lite mer sofistikerat, snyggt! Jag tillhör den stora mängden personer som måste ta till hjälp för att få lite mer bryn och få en liten snyggare form på brynen. Känns det igen kan hända? 😉

Här kommer min tre Anastasia Beverly Hills-produkter, till brynen ska jag påpeka – inte det fina contouringkitet som jag får visa senare!, med länkar till Kicks och bilder på hur mina färger ser ut, svårt att klicka hem rätt om man inte har nära till någon butik! Så några swatches på min hand kommer längre ner, enjoy!

Anastasia Beverly Hills, drottningen av ögonbryn!
Anastasia Beverly Hills, drottningen av ögonbryn!

Förutom att jag färgar mina bryn hemma med några veckors mellanrum, som jag har visat allt om här, så behöver jag bra produkter för att fylla i hålen och få till formen. Jag har nyligen utökat min samling med Dipbrow Pomade i färgen Taupe, (som jag också har på min Browwiz). Den här kostar 245 kr på Kicks.

Dipbrow Pomade i Taupe, grävt enn hål med änden på en pensel.
Dipbrow Pomade i Taupe, grävt ett hål med änden på en pensel.

Tidigare har jag enbart använt mig av den oerhört snabba lilla pennan kallad Browwiz, love it! Några snabba drag på morgonen och I am good to go! Den tar Kicks 219 kr för. Fortfarande min favorit på de tröttaste morgnar! Det vill säga de flesta…

Browwiz i färgen Taupe.
Browwiz i färgen Taupe.

Denna är grymt användbar och har en borste i andra änden så du kan borsta till både färgen lite och formen. Jag har ett par olika browgel som jag använder ibland, men det behövs inte så mycket till mina små fjun!

Sen kommer vi till den minst använda produkten i mitt skåp, inte pga produkten i sig… Men oj vilken fel färg det blev! :/

Duoskuggan i färgen Blonde.
Browpowder Duo i färgen Golden Blonde.

Mitt allra första köp av en Anastasia BH-produkt var denna Brow Powder Duo i färgen Golden Blond. Ligger på 245 kr hos Kicks. Jag fick ”hjälp” av en kvinna på Kicks inne i city som absolut tyckte denna var den bästa färgen för mig. Och visst, jag är ljus, men vilket felköp!! Den syns ju knappt på mig! Förstår inte själv hur jag tänkte här. Det enda jag vet var tanken att jag inte ville ha svarta ögonbryn till blont hår. Men what a failure! ;(

Swatches på mina tre Anastatia Beverly Hills-produkter.
Swatches på mina tre Anastasia Beverly Hills-produkter.

Från vänster till höger har jag gjort swatches på Dipbrow Pomade i Taupe, Browwiz i Taupe, och till sist Brow Powder Duo i Golden Blonde med den ljusa skuggan först och sedan den mörkare.

~Dagens beautyflash: Lugn och ro i några timmar, med plats för egna tankar. Sällsynt och behövligt.

Min nya Dipbrow Pomade
Min nya Dipbrow Pomade

Här tog jag en ordentligt klick av Dipbrow Pomade som du såg, och du ser ju hur otroligt lite som skulle behövas för att fylla i ett bryn! Den är lite riskabel i början för att överdosera, så jag provar lite åt gången. Den här ska jag träna mer på för oj så den sitter när den väl är på plats! Jag har provat ett par gånger bara hittills med en snedställd pensel och måste se till att jag verkligen bara tar pyttelite i taget. Vill inte att det blir för starkt på mig.

Favoriten Browwiz i Taupe.
Favoriten Browwiz i Taupe.

Sedan kommer Browwiz-pennan i samma färg (taupe) som jag har använt säkert närmare ett halvår och den är inte slut ännu! Den är fortfarande min favorit! Det är en riktigt bra penna som går att rita både tunna streck med och små låtsas-bryn om man har väldigt lite i sig själv. Behöver inte vässas, bara skruvas fram.

Vacker metalldosa och spegel inuti Brow Duo
Vacker metalldosa och spegel inuti Brow Powder Duo.

Och till slut ser du Brow Powder Duo längst till höger på handen.., eller inte. Nej den får jag hitta en annan användning till. Den mörkaste (minst ljusa?) av den här duon i Golden Blonde går ändå att få till liiite färg med, men den står tyvärr mest oanvänd i skåpet.

Vilka produkter använder du till dina ögonbryn? Är du frälst på detta märke, eller funkar en helt vanlig ögonbrynspenna, precis som jag hade ända tills förra året? Eller hoppar du helt över hela trenden kanske? Vilken look dras du till mest när det kommer till brynen? Är de med i dina topp-tre om du skulle behöva välja endast tre makeupprodukter? 🙂

Kram Lotta

10 reaktioner på ”Anastasia Beverly Hills swatches

 1. Maria 9 april, 2015 / 20:10

  Jag älskar min Browwiz, och har faktiskt samma färg som du! 🙂 Den är lagom mörk och lagom varm och kall, inte för röd heller. Passar mig helt perfekt!
  Ha en fin kväll!

  • beautybydonnachic 9 april, 2015 / 20:28

   Nämen där ser man!! 🙂 Vilken bra smak du har, haha! Visst är den bra!
   Kram!

 2. hanna 9 april, 2015 / 23:03

  Jag funderade senast i går på hur gammal min ögonbrynspenna från Lumene egentligen är? Tror att jag köpte den på Åhléns på Kungsholmen och i så fall är den tio år. Välkommen till världen med lång lugg 🙂 För mycket finlir är liksom bortkastat, de syns ju ändå aldrig.
  Å andra sidan är det väldigt snyggt med fixade ögonbryn, så i den bästa av världar skulle jag lägga mer tid och pengar på dem bara för känslan.

  • beautybydonnachic 10 april, 2015 / 13:02

   Haha det var ju lite kul att höra att det även funkar med gamla pennor! 🙂 Samma här innan jag började med Anastasia BH. Tror min Diorpenna var flera år! Och det är ju bara att vässa så håller den sig fräsch! Och under lugg, nej bortkastade pengar på bryn, så håll dig du till din Lumene! Kul att du skrev och berättade!
   Kram! ❤

 3. Linda 10 april, 2015 / 13:19

  Älskar browwiz, fantastisk produkt!! Måste köpa en ny då min är slut 😦 Kram

  • beautybydonnachic 10 april, 2015 / 13:35

   Jaaaaa den är ju en fantastisk liten pryl som räddar allas bryn i ett nafs!! 🙂 Kul att du oxå tycker bäst om den!
   Kram! ❤

 4. Ulrica 10 april, 2015 / 17:08

  Använder Brow-wiz, ibland en penna från Sensai som jag oxå gillar.
  Fixar brynen varje dag men lite mindre och mer naturligt till vardags då jag har lite smink i övrigt.
  Kram Ulrica 💗

  • beautybydonnachic 10 april, 2015 / 19:10

   En till som är hooked på Browwizen som ju är superbra, det verkar vi överens om! Roligt! 🙂 Jag tycker det är snyggt med inte alltför svarta hårda bryn, så lite mer naturligt här med!
   Kram till dig Ulrica! ❤

 5. Emma P 13 april, 2015 / 17:43

  Jag är absolut frälst på Anastasias produkter! Först och främst Brow Wiz, halleluja vad den är bra! Dip Brow tycker jag också är lite svåranvänd. Gillar Laura Merciers brynkräm mer faktiskt. Skuggan tycker jag är bra men skulle önska att min var lite rödare. Tycker även att gel, pincett och brynpensel är bra.

  • beautybydonnachic 13 april, 2015 / 19:28

   Yay en till Browwiz-anhängare! ☺ Då förstår du ångesten när jag inser att den ligger i baksätet i en taxibil?? Hade försovit mig och slängde med lite smink i väskan som jag skulle hinna få på i bilen. But no more… Fick illa kvickt köpa mig en ny då jag insåg att jag inte klarade mig utan den! Så numera håller jag hårt i min kära Browwiz! ❤
   Jag har inte provat gel, pincett eller brynpensel, är de från LM?
   Kram på dig!

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s