Stockholm Beauty Week april 2015

I onsdags kväll avslutades Stockholm Beauty Week som höll till i vackra Kungsträdgården under alla blommande körsbärsträd! Måndag, tisdag och onsdag, 27 – 29 april, har det var full fart här, med otroligt många intressanta programpunkter för journalister och bloggare att ta del av.

Pernillas bild 1
Många stationer för styling av både hår och makeup. Bild: Pernillas på http://www.inredningochguldkanter.se

Jag blev inbjuden och bokade direkt in mig på Börlinds erbjudande om gratis ansiktsbehandling. Deras Beauty Pearls vann ju Swedish Beauty & Cosmetic Awards pris för årets bästa serum! Jätteroligt och välförunnat! Detta serum fick jag med mig hem från Dasiy Beauty Expo -15 i januari. Vi stod och pratade länge då om de vackra serumen och jag valde moisture-serumet – det av serumen som vann priset! Det har fått pryda mitt hemmakontor här där jag sitter och skriver, för att flaskan är alldeles för fin för att ställas in i ett mörkt skåp. ❤

Juryns motivering är mitt i prick:

”Innovativ, cool, rätt i tiden och med en modern teknologi som visar att grön lyx kan leverera utan att slita på jordens resurser. Kombinationen gör det här serumet till en äkta pärla”

Serumet jag använde imorse, den lystern!
Beauty Pearls, det prisvinnande serumet från Annemarie Börlind. Anti Pollution & Moisture Serum.

Redan på måndagen fick jag ett mejl från Börlind angående ansiktsbehandlingen. De ansåg att mässan var alldeles för livlig och full av folk och ljud, så de valde att boka om oss till PUB, varuhuset på Drottninggatan, lite senare i maj istället. Allt för att vi kunder skulle få njuta av den stund vi ligger på behandlingssängen och får bli ompysslade. Det initiativet uppskattade jag verkligen! Så nu ser jag fram emot att få den behandlingen där istället, i en mer stillsam och rogivande miljö. Något gott har jag alltså kvar att vänta på från Stockholm Beauty Week!

~Dagens beautyflash: Tjejer som hjälper och stöttar varandra på ett varmt och positivt sätt.

Pernillas bild 2 (389x584)
Fräscht och råpressat för vår inre skönhet. Bild: Pernillas http://www.inredningochguldkanter.se

Det gjorde att jag omprioriterade mitt besök, så jag gick inte på så mycket som jag hade planerat av hela det fina utbudet på Stockholm Beauty Week. Det blev bara ett litet smakprov för min del, men jag hoppas såklart på fler chanser! Förra året var det första, och jag hoppas verkligen att detta kommer att bli ett stående inslag varje vår! Det var mycket folk, kändisar och doldisar, solsken och ett myller av människor som alla gillar och har ett ämne gemensamt – beauty i alla dess olika former! Härligt! 🙂

Pernillas 3 (259x389)
Nya parfymer från Frankrike. Bild: Pernillas http://www.inredningochguldkanter.se

Tisdagen var helt vikt åt ekologiska föreläsningar, ekolunch och uppvisning av de många fina produktserier som numera finns att välja på. Där fanns bland annat M Picaut, Weleda, Maria Åkerberg, Neals Yards Remedies, AnnMarie Börlind och Savon de Marseille med flera. Här kan du läsa hela programutbudet och vilka som medverkade. Stort fokus på både inre och yttre skönhet och hälsa med mycket ekotänk. En riktigt bra blandning tycker jag!

Tack fina Pernilla som hjälpte till med alltid så fina bilder när jag inte hade kameran i högsta hugg! Läs hennes upplevelse av mässan här!

Har du provat något av de ekologiska märkena som jag nämnde här? Eller kanske något annat eko-märke som du gillar? Hos Neals Yard fick man göra sin egen parfym, men gissa om de 12 platserna blev fullbokade snabbt?!

Kram Lotta

 

4 reaktioner på ”Stockholm Beauty Week april 2015

 1. Maria 1 maj, 2015 / 16:47

  Vilken underbar mässa, med bara skönhet! Jag skulle bli överlycklig att få en ansiktsbehandling av Börlind och de det fantastiska pärlorna! Har funderat på att köpa dem flera gånger. Kanske ska gå in och kolla igen! Berätta hur ansiktsbehandlingen var sen! 🙂

  • beautybydonnachic 1 maj, 2015 / 18:57

   Jamen visst, det är fantastiskt att samla så må ha duktiga och intresserade under ett och samma tak!
   Kommer absolut berätta om min ansiktsbehandling längre fram i maj! Börlinds serum är en fröjd för både ögat och huden!
   Kram! 🙂

 2. Shopaholic 1 maj, 2015 / 17:45

  ÅH, så härligt det ser ut!! Önskar man blev inbjuden på dessa event, men jag vet att det finns en en liten klubb för detta.
  Kul att du delar med dig av detta fina till oss!!
  KRAM!!

  • beautybydonnachic 1 maj, 2015 / 18:48

   Det är lite tråkigt att de inte går ut med bättre information, för detta är ett event som faktiskt är öppet för ALLA bloggare och journalister! Det var bara att gå in på deras hemsida och anmäla att man kommer. Vissa programpunkter fick man anmäla sig till, tex att få göra sin egen parfym, men allt annat var fritt!
   Så himla tråkigt känner jag att detta inte når ut till alla!! Så fina du, det är inte en liten exklusiv skara som detta gällde för! Jag fick av en ren slump frågan av Mette Picaut om vi skulle ses där, så på det viset fick jag nys om det. Annars hade jag missat det helt.
   Jag hoppas på att kunna skriva till de som håller i detta, att föra fram denna viktiga fråga om information till oss alla!
   Tack för att du skrev kära du, så jag fick tala om hur det egentligen låg till!
   Varmaste kramen! Och sköt om dig! ❤

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s