Skincity VIP-event med Paula Begoun & Bryan Barron

Det var många förväntasfulla tjejer som samlades vid cityterminalen i Stockholm igår, lördag 23 maj kl 12, för att åka vår alldeles egen buss ut till Täby strax norr om Stockholm och till beautyheaven Skincity! Jag tror, eller rättare sagt, jag vet att det är många som har väntat och längtat till just denna lördag sent i maj. Inbjudan gick ut redan i mars, så de har haft oss on hold ett tag innan vi fick uppleva denna dag! 🙂

På väg in i beautyheaven och träffa Paula och Bryan och hela fina gänget på Skincity.
På väg in i beautyheaven och träffa Paula och Bryan och hela fina gänget på Skincity.

Röda mattan var utrullad för oss VIP-gäster, och guldiga ballonger prydde entrén där Annica med kollegor tog emot oss med varma leenden. Det var en strid ström av fina ivriga tjejer som klev in över tröskeln till det ställe som vi alla har klickat hem så mycket fint ifrån! Äntligen var dagen kommen!

Ägaren själv, finaoch grymt duktiga Annica, tog emot oss när vi kom.
Ägaren själv, fina och grymt duktiga Annica, tog emot oss när vi kom. Denna kvinna är en äkta doer folks! Förverkligar sina idéer och bygger upp ett helt eget företag med maken.

Finns det hjärterum så finns det stjärterum, som min mormor alltid sa! Och vi var väldigt många som var inbjudna till Skincitys fina lokaler som gärna hade fått vara liiite större en stor dag som denna! Jag vet att många många fler gärna hade velat få komma, men det var verkligen packat! Hoppas definintivt att ni alla som vill se Skincity med dess personal får chansen att göra det nästa gång! För det kommer fler chanser, det har de lovat!

Alla minglade runt i det vackra showroomet med alla skönhetsmärken på rad.
Alla minglade runt i det vackra showroomet med alla skönhetsmärken på rad.

Efter att vi hade fått lagt av oss våra jackor och väskor, så fick vi ett varsitt glas champagne, Veuve Cliqcout (ja igen, två gånger på samma vecka för mig, hihi!) och några snittar, innan det var dags att ta en plats på de uppställda stolarna där Paula och Bryan skulle stå och prata inför oss beautyfreaks.

Champagne, snittar, vackra blommor och skönhet i överflöd, om jag trivdes?? :)
Champagne, snittar, vackra blommor och skönhet i överflöd. Om jag trivdes?? 🙂

Paula Begoun är den amerikanska kvinnan som är grundaren för märket Paula’s Choice som du kanske har provat på redan? Hon har en enhetlig linje i sitt sortiment som innehåller retinol i olika grad och spf i många produkter. Två mycket viktiga ingredienser enligt henne själv. Hon sammanfattade en bra hudvård med antioxidanter, men framför allt så är det solskydd som är a och o. Annars är det som att bygga upp något på ett sandslott som sen bara rasar ihop, som Paula och Bryan uttryckte sig så bra. Alla ”som inte hade någon spf på sig denna dag” ombeddes att lämna rummet! Det blev rungande skratt! 😀

Paula Begoun aka The Cosmetics Cop in da house!
Paula Begoun aka The Cosmetics Cop in da house!

Som jag skrev här i veckan så är mina egna erfarenheter inte de största när det kommer till märket, så det var riktigt intressant att få lyssna till henne och hennes produktutvecklare Bryan Barron. Många kunder hade med sig någon av Paulas alla böcker som hon har släppt, för att få ett signerat exemplar.

Bryan Barron som är företagets Paula's Choice produktutvecklare.
Bryan Barron som är företagets Paula’s Choice produktutvecklare.

Redan vid 11 års ålder började Paulas eget intresse för hudvård. När hon blev tonåring och fick problem med huden vände hon sig till alla affärer med sin fina montrar som ville sälja sina produkter till henne, men inget hjälpte. Så där började tanken om att själv starta en egen linje som tillgodosåg allt hon själv saknade. Och nu idag, när hon är runt 60 år, så är hon lite av en guru bland skönhetsfolk. En tuff self made woman, som säger vad hon tycker om både sitt eget och andras skönhetsmärken, och hon har lyckats otroligt bra inom branchen.

Bästasäljarna och Paulas nyhet i höst - en ögoncreme!
Bästsäljarna och Paulas nyhet i höst – en ögoncreme!

Hennes produktutvecklare Bryan berättade i princip samma historia om sitt dåliga självförtroende när han fick tonårsfinnar och inte blev hjälpt av något. Han började läsa på och kom över en av Paulas alla böcker. Det var i början på 90-talet och då började han läsa på och blev väldigt intresserad. Så på så vis kom han så småningom in i Paulas värld av skönhet!

Paula's Choice Leave-on Exfoliaters är en grundsten i hennes produktserie.
Paula’s Choice Leave-on Exfoliaters är en grundsten i hennes produktserie.

Jag skulle kunna skriva massor om Paulas företag och historien bakom, men det kommer bli för långt inlägg. Så jag gör som så att du får ställa de frågor du vill om henne, Bryan eller märkets bakgrund så ska jag svara så gott jag kan, okej? 🙂

Efter föreläsningen var det fritt för frågor och många började mingla runt i det stora showrummet bland alla vackra montrar med makeup som vi beställer online. Några märken och montrar fick lite mer uppmärksamhet än andra, kan du gissa vilka?

By Terrys monter var mycket populär och de två nya paletterna lockade många! Aahh...
By Terrys monter var mycket populär och de två nya paletterna lockade många! Aahh…

By Terry har så otroligt fina produkter till hög kvalitet, därav priset förstås, men det går inte att bara gå förbi när jag får syn på paletterna eller alla underbara Ombre Blackstar, haha!

Dessa två timmar verkligen flööög iväg, så vips var det dags att säga adjö till Skincity och alla fina tjejer för denna gång! Kort och intensiv eftermiddag, proppfull med bra information och trevliga människor. Men åh, om man bara hade hunnit prata lite mer med de man aldrig sett irl, bara haft kontakt med på nätet! Fast det var som på alla typer av fester, man känner att man inte hann prata riktigt ordentligt med någon!

Annica och Malin stod och pratade om mineraloljornas vara och icke vara. (@beautymalin på IG)
Annica och Malin stod och pratade om mineraloljornas vara och icke vara. (@beautymalin på IG)

Den vackra gula beachbagen som var vår goodiebag när vi väl lämnade Skincity bestod av, trumvirvel…, ja såklart massa fina Paula’s Choice-produkter! Och som jag skrev här i veckan, så kan jag verkligen säga att jag har utökat min samling av märket markant! På bilden ligger två fullsize produkter från PC som är: Skinperfecting 1% BHA Lotion, Resist Hyaluronic Acid Booster som har pipett till sin flaska och en travel size av den jag nyss köpte, Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum, tre småprover med Resist Super Antioxidant Concentrate Serum. Och så ser du hårbandet Annica själv har designat och även The Face Sponge för rengöring, inte dumt med en ny fräsch då och då!

Har du provat någon utav dessa produkter? Inte jag! Så jag är förstås jättenyfiken! 🙂 Självklart var det med en liten glitter-kokeshi som inte syns på bild!

Skin Perfecting 1% BHA Lotion, Resist Hyaluronic Acid Booster, ravelsize Resist Intesnsive Wrinkle-Repair Retinol Serum, tre prover på ett serum, hårbandet och facial sponge.
Skin Perfecting 1% BHA Lotion, Resist Hyaluronic Acid Booster, travelsize Resist Intesnsive Wrinkle-Repair Retinol Serum, tre prover på ett serum, hårbandet och face sponge.

Jag vet att dessa säljer riktigt bra, och är en bra första produkt för dig som vill prova på Paula’s Choice. Det är inte de starkaste eller mest aktiva produkterna, men man får ändå en känsla av hur de funkar. Så låt mig gärna få veta hur du tycker dessa fungerar för dig, eller om du har några liknande? Jättespännande nu när jag har fått hela bakgrunden!

~Dagens beautyflash: Duktiga engagerade och ödmjuka människor är det inte så gott om, därför blir jag så glad när jag får chans att möta några av dem!

En gigantisk glitter-Kokeshi på minst 1,5 meter stod vid väggen med loggan! :)
En gigantisk glitter-Kokeshi på minst 1,5 meter stod vid väggen med loggan! 🙂

Det som var så otroligt roligt var att få träffa alla som jag har ”pratat” med både på Instagram och på min blogg irl! Ja, jag säger det igen! Att äntligen få ett ansikte på alla och få ett personligt möte öga mot öga! Det uppskattar jag väldigt mycket – att få träffa nya trevliga och fina personer, inklusive våra amerikanska gäster förstås. Det är faktiskt det som jag tar med mig mest ifrån de två timmar vi hade hos Skincity. ❤

Ett glas champagne och dofter från By Terry, äntligen slog jag till på en parfym!
Ett glas champagne och dofter från By Terry, äntligen slog jag till på en parfym!

Tusen hjärtligt tack till Annica, och alla hennes kollegor för ett jättefint ordnat event denna lördag! Det ligger mycket jobb bakom allt detta, inklusive hela presseventet som gick av stapeln redan på fredagen inne i city. Så stort tack för allt ni har har gjort i ordning så fint för oss trogna Skincity-kunder! Ett minne att hålla nära hjärtat länge! ❤

Kram Lotta

*inlägget innehåller affiliatelänkar till Skincity

19 reaktioner på ”Skincity VIP-event med Paula Begoun & Bryan Barron

 1. Rebecca 24 maj, 2015 / 21:10

  Så himla bra skrivet och låter som att du var där du hörde hemma hihi! ❤

  • beautybydonnachic 24 maj, 2015 / 21:42

   Rebecca, tusen tack för dina snälla ord om min blogg! Jo jag kan ju gärna vänja mig vid champagne, hudvård och makeup i massor, titt som tätt! 😊👍 Nämen skämt å sido så var det riktigt intressant och trevligt event som hela Skincity ordnat!

   Hoppas din pingsthelg varit bra!
   Största kramen till dig vännen! ❤

 2. Jessica 24 maj, 2015 / 22:04

  Så roligt att få läsa om er fantastiska dag på Skincity 😃😃 Och att ha fått lyssna på Paula måste varit otroligt intressant och lärorikt.

  • beautybydonnachic 24 maj, 2015 / 22:12

   Ja det var verkligen en speciell dag! Paula och Bryan pratade på som om det inte fanns någon tid, så plötsligt var det bara en halvtimme kvar på hela eventet! Och de hade nog kunnat prata ännu längre, hehe! 😁 Mycket kunniga och duktiga på det de gör. Förmedlar känslan för bra hudvård riktigt bra!

   Jag försökte gå runt och titta på alla montrar med makeup men det var så trångt att jag knappt kom fram! Och att hinna prata med alla som jag verkligen sett fram emot blev också svårt. Men bara stämningen och hela eventet kändes riktigt toppenbra! 😊

   Ha en skön kväll, och hoppas du får sova mellan Olles vakna stunder!
   Stor kram! ❤

 3. Emma 24 maj, 2015 / 22:23

  En riktigt rolig lördag, du sammanfattade den bra 🙂 Hade gärna klämt och känt lite mer i montrarna, men som du skrev var det ju lite trångt 😄 Roligast var ändå att träffa dig och alla IG vänner! Stor kram ❤

  • beautybydonnachic 24 maj, 2015 / 22:44

   Tack för fina ord om inlägget Emma! 😊 Jag är så glad att jag äntligen har fått träffa dig! Om än en kort stund och med en hel massa andra skönhetsnördar!

   Ja jag gav upp att försöka kolla in all makeup och hudvård, det får bli på stan istället. Syftet för eventet tyckte jag ändå var själva föreläsningen och att få träffas! ❤

   Hoppas din hemresa gick bättre än ditresan, usch så stressigt men tur att det gick bra och att du kom i tid!

   Ska bli kul att se vad du beställde på vår kod?! Mer än Complexion Rescue i samma färg som min! 👍

   Största kramen! ❤

 4. Malin 24 maj, 2015 / 22:54

  Det var verkligen så kul att äntligen få träffa dig Lotta.. Det var två fullspäckade timmar och jag tror vi alla var lika slut när vi kom hem.. 😊 Synd bara att tiden alltid går så fort när man har trevligt, jag hade kunnat stanna minst 2 timmar till, då kanske jag till och med hade hunnit samla tillräckligt med mod för att prata lite med Paula.. 😉
  Men herregud vilken kunskap de där två sitter på, en dag i deras huvud vore något..
  Hoppas du har haft en lugn och skön söndagskväll.. Ta hand om dig så ses vi på onsdag.. Kram..

  • beautybydonnachic 24 maj, 2015 / 23:05

   Jamen verkligen detsamma snälla Malin!! Finally, vi som tom har pratat om det! Och så ska vi ses om bara några dagar igen, så roligt! 😊

   Jo det var snabbt och intensivt igår! Svårt att bestämma sig för vad man skulle ägna de få fria minuterna på! Alla irrade mer eller mindre runt som yra höns! 😂

   Ja det hade varit väldigt intressant att få tillbringa en dag ihop med The Cosmetic Cop!! 😊

   Sköt om dig till vi ses igen!
   Varm kram! ❤

 5. Maria 25 maj, 2015 / 09:36

  Det låter som om du har få varit på ett event dit jag gärna skulle vilja åka och få vara med! Nu har jag ju inte shoppat massor där men det vore kul att träffa alla ”mina” hudterapeuter på riktigt. Men jag förstår självklart att inte alla får plats. Och jag går ändå till en egen hudis i stan ibland. Du berättar bara så bra så jag önskar att jag också fick lyssna på Paula och Bryan och hur de jobbar och tänker!

  Roligt att du lägger ut både fina bilder och bra text så det känns som om jag varit där! Tack för det snygging! 🙂

  • beautybydonnachic 25 maj, 2015 / 12:06

   Ja Maria, det var väldigt många som jättegärna ville komma med på Skincitys event! Och jag förstår hur tråkigt det kan kännas att inte få någon inbjudan. Men de har ju lovat fler gånger så…!! 🙂

   Tur att du har hittat en bra hudterapeut i stan! Jag tycker att det måste kännas bra och att man ska klicka lite med varandra för att få förtroende för den som ska sköta om min hud! Eller hur??

   Tack snälla rara du, jag hoppas att du fick en inblick i helgens stora händelse genom min text och bilder!
   Största kramen till dig Maria! ❤

 6. Pamela 25 maj, 2015 / 17:58

  Precis i vecka har börja med Paulas choice, fick rosacea och kunde inte använd mer SYRA men, vad bra känns huden med Paulas choice, jag var jätte försiktig testar en produkter varje dag, så skipa vilken ska irritera mig, men jag är så GLAD att alla funkar jätte bra, jag har en mild exfoliering som jag är kär ❤ ❤ ❤

  Hoppas att du kan bli med på Kista mässa i september 😉 , så vi kan träffas ❤

  • beautybydonnachic 25 maj, 2015 / 19:27

   Har du gått över helt till Paula’s Choice nu Pamela? Så du tål inte syror, men det funkar med PC? Så härligt att det passar dig så bra! 🙂 Det är ju ändå rätt så aktiva ingredienser i PC också, så du har antagligen valt de mildaste om jag förstår dig rätt. Kul! ❤

   Vet inte om jag får gå på mässan i september, du får påminna mig då! 🙂
   Största kramen till dig vännen! ❤

 7. cultureofmakeup 25 maj, 2015 / 18:07

  Vad roligt att läsa om dina härliga upplevelser på olika event! Låter som att du trivdes som fisken i vattnet på Skincity 🙂 Spännande att höra en sådan legend föreläsa live 🙂 Kram!

  • beautybydonnachic 25 maj, 2015 / 19:33

   Tack snälla du! 🙂 Jovisst trivdes vi alla gäster, att få mingla med lite champagne och snittar och sen få lyssna på två starka karaktärer! Tiden bara försvann! Ja otroligt intressant att lyssna till The Cosmetic Cop och hennes duktiga medarbetare. De kan verkligen leverera sitt budskap på ett engagerat och personligt sätt, väldigt roligt att få förmånen att ha sett dem live och fått prata med dem! Här har Annica, hennes make och alla kollegor gjort ett riktigt ordentligt hästjobb med att ordna allt inför både fredagens event och sen lördagen igen! All credit till dem faktiskt! 🙂

   Stor kram till dig fina Therese! ❤

 8. linda 26 maj, 2015 / 13:06

  Fint inlägg, låter som ni haft en Amazing dag! Kram

  • beautybydonnachic 26 maj, 2015 / 13:27

   Tack så mycket Linda! ❤ Ja det var en intensiv, roligt, lyxig, spännande eftermiddag som bara flööög iväg!! De kunde entertain us precis som jag anade! 😊 Roligt minne att ha träffat The Cosmetic Cop! 👍

   Ha en bra dag fina du!
   Stor kram! ❤

 9. Lilian 28 maj, 2015 / 12:58

  Tack för att du delar med dig av dagen! Jag hade fått den stora äran att bli inbjuden till detta event men drabbades av ett migränanfall de lux och låg däckad i tre dygn. Trodde jag skulle dö. Jag kände föraningarna redan på fre kväll och mailade snabbt till Skincity. Hoppas någon annan kunde få min plats! Nu när jag återhämtat mig och börjat äta och få krafterna tillbaka känns det om möjligt ännu mer sorgligt att jag missade allt. Jag ska ändå prova på PC har jag tänkt, är nyfiken på vad PC och deras BHA kan göra för mina finnar bl.a. Hade sett såå fram emot att höra Paula och Bryan prata. Och att få träffa dig förstås! Jättekul att ändå få en inblick i vad som hände, tack igen! Kram

  • beautybydonnachic 28 maj, 2015 / 14:10

   Nämen din stackare, nu förstår jag varför jag inte hittade dig i folkmassan! Letade faktiskt efter dig för att få hälsa om inte annat! Men neeej så trist!!! ;( Jag har likadana anfall, så jag vet att det är olidligt. Ingen som inte haft sån vidrig migrän kan fatta hur hemskt det är, man vill bara hoppa ut från en balkong!! Jag hoppas att du har fungerande migränmedicin till dina anfall. Åh, så ledsen jag blir för din skull! Särskilt som du hade tänkt prova PC dessutom. Då var det än mer intressant att få höra vad de hade att säga förstår jag. Kan tänka mig att märket är något som skulle vara bra för din hy.

   Tack för så gulliga ord! 🙂 Nu fick du se lite grann av hur vi hade det i alla fall! Och kolla in fler bloggar så får du inblick i vår härliga men intensiva lördag! Märks att Annica och alla kollegor hade lagt ner en otrolig massa tid på att ordna allt så fint för både Paula och Bryan, men också för oss kunder! Det var såå trevligt!

   Sköt om dig nu, och ta det så lugnt som möjligt fina du!
   Varmaste kramen! ❤

 10. Lilian 29 maj, 2015 / 14:08

  Tack ❤

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s