GloMinerals LUXE concealer

Sedan rätt så länge så har jag använt GloMinerals LUXE Liquid Foundation till och från efter humör. Den har ett fint lyster tycker jag med sin ”Diamond Powder Technology” och även bra solskydd på spf 15, toppen! Nyansen heter Almond och den passar riktigt bra på mig under den varmare årstiden, men blir lite aningens för mörk under vintertid.

GloMinerals Liquid Foundation LUXE, spf 15.
GloMinerals Liquid Foundation LUXE, spf 15. Här med min nya fina concealer. 🙂

Jag har däremot inte provat concealern i samma serie, LUXE Liquid Bright Concealer förrän nu. Den kom med ett pressutskick för ca 3 veckor sedan med några andra GloMinerals-produkter, och jag blev jätteglad över att få testa denna! Jag fick färgen Brighten och den funkar toppen. Nu har jag använt den ett tag, blandat lite då och då med mina andra favorit-concealers. Skincity beskriver den så här:

En lättviktsconcealer med fantastisk täckförmåga som ger ljus och lyster. Reducerar trötthetstecken, pigmenteringar och mörka ringar. Bygger på Luxe-seriens diamantpulverteknologi. Luxe liquid bright concealer finns i 3 färger. High beam (ljusaste tonen som ljusar upp och täcker), brighten (gyllene ton som ljusar upp och motverkar rödhet), sunburst (persikoton som täcker mörka ringar under ögonen). Storlek: 2,5ml.

GloMinerals LUXE Brightening Concealer
GloMinerals LUXE Brightening Concealer

Denna concealer är riktigt bra, lägger sig inte i linjer och känns väldigt lätt, enkel att arbeta med och för min del är nyansen helt rätt. Jag använder den allra mest under ögonen och in mot näsroten för att ljusa upp. Det blir fint tycker jag, men även som lite highlighter ibland vid ögonbryn och överläppen. Jag har swatchat denna ordentligt så jag hoppas att du kan se hur nyansen den blir på ett ungefär.

Hur många concealers i denna pennform där man trycker fram produkt ut till den lilla penseln har jag inte testat under åren, och det bor en hel drös här hemma. Men ändå kan jag verkligen säga att denna står sig fint mot många av de stora märkena, kul! Är det samma läge hemma hos dig? 😉

Här har jag swatchat ganska rikligt med färg så du kan se hur den ser ut.
Här har jag swatchat ganska rikligt med färg så du kan se hur den ser ut. Tar mycket mindre än så här till min makeup.

Den här concealern kommer jag att använda riktigt mycket! Den ligger något högt i pris, 389 kr för 2,5 ml, i klass med tex By Terry mfl. Men en riktigt bra concealer tror jag att det är många som letar efter och tycker är en ganska viktigt produkt i sitt sminkskåp. För min egen del så gillar jag just den här formen och lätta konsistensen på mina concealers. Jag har inte lika många i burk eller tub, som jag har i denna penselform.

Just nu har Skincity 3 för 2 på allt från GloMinerals, så om du är sugen på baser, concealer eller deras superfina Suede Matte Stick till läpparna så passa på nu! 🙂 Läs gärna mer om märket hos Skincity, det är framtaget för dermatologer och deras patienter, så riktigt bra produkter!

~Dagens beautyflash: Världens surprise med finaste paketet med massa hudvårdsgodis, tack tack! 🙂

Nu har jag lätt masserat in produkten med fingret och du ser hur lätt den smälter in i huden.
Nu har jag lätt masserat in produkten med fingret längst ner mot penseln, och du ser hur lätt den smälter in i huden. Perfekt under ögonen.

Det ska bli roligt att prova mer ifrån GloMinerals, både hudvårdsproverna jag fick och ögonpennan och de två läpprodukterna som jag visade bara härom dan på Instagram. Solpudret ska jag ta fram så fort jag har BUSat lite mer! 😉

Nu har jag i alla fall äntligen kommit igång med mina kära Clarinsdroppar i nattcremen och visst gav det bra resultat redan på första natten, love it!!

Vilka concealers har du som favoriter? Använder du olika beroende på var i ansiktet du behöver täcka lite mer? Några tips om bra märken? Och din absoluta favorit heter…?

Kram Lotta

*inlägget innehåller affiliatelänkar till Skincity

 

6 reaktioner på ”GloMinerals LUXE concealer

 1. Jessica 10 juni, 2015 / 07:49

  Jag gillar Helena Rubensteins concealer som jag har i två färger, och även By Terrys densillis concealer, det är den jag använder mest just nu för tillfället.

  Önskar dig en fin dag 🌞
  Kram 💕

  • beautybydonnachic 10 juni, 2015 / 13:42

   Kul att så många säger HR, den har inte jag testat! Däremot så går By Terrys varm här också! Riktigt bra, men lite ovant med så himla bred pensel. 😊

   Ha en jättefin dag du med söta Jessica!
   Kram kram! ❤

 2. Shopaholic 10 juni, 2015 / 10:42

  Jag gillar också Helena Rubinsteins Magic Concealer och By Terrys Touche Veloutee, absoluta fasvoriter men jag har också mängder av dessa hemma. Provar just nu en ny som jag köpt via England från den lilla butiken Beauty & Boutique, den är väldigt bra men även den ganska dyr.
  KRAM!!

  • beautybydonnachic 10 juni, 2015 / 13:46

   Eftersom så många nämner HR så blir jag såklart sugen, haha, men som du säger så finns det ett gäng här som får räcka just nu iaf! 😊

   Spännande med den engelska butiken som jag inte har hört talas om tidigare. Om produkterna är riktigt bra så kanske det kan vara värt det?!

   By Terry har jag som concealer i princip varje dag. Men när LUXE dök upp med diamond powder så har jag kört med denna ett tag, riktigt nöjd! 😉

   Ha en superfin dag vännen fina!
   Kram på dig! ❤

 3. cultureofmakeup 10 juni, 2015 / 11:35

  Kul att höra vad du tycker om dessa produkter. Själv har jag aldrig testat något från gloMinerals, men blir ju sugen nu. Har ju fortfarande lite shoppingstopp medan vi sparar till stundande renoveringar, men man kan ju alltid sätta saker på önskelistan 🙂 Jag använder Select Moisturecover från Mac och har gjort de senaste två åren eller så. Gillar den jättemycket, eftersom den ger bra täckning och är ganska lätt på samma gång. Provade också ut Sensual skin enhancer från Kevy Aucoin på Space NK när jag var i Birmingham, men typiskt nog hade de inte den i lager just då. Men den står också på önskelistan som concealer för området under ögonen. Tills vidare använder jag en CC-kräm från L’Oréal under ögonen, eftersom jag inte har så stort behov av täckning där just nu, billigt och bra 🙂

  • beautybydonnachic 10 juni, 2015 / 13:53

   Ja som husägare så rullar pengarna ständigt! Gäller att prioritera rätt, men vem säger att inte en concealer kan vara rätt ibland haha! 😁

   Men vilka spännande märken du har testat! Synd på den i England! Jag har inte så jättemycket från MAC faktiskt, ingen concealer iaf. Men kan tänka mig de har mycket för de som behöver lite mer täckning.

   Du är lyckligt förunnat att inte behöva så mycket täckning fina du! Så den där CC-creamen tycker jag du ska hålla hårt i! Jag behöver ha något längst in mot näsan, där är jag lite för mörk. Men less is more känner jag med concealers kring ögonen!

   Stor kram, hoppas vi ses snart igen!
   Kram! ❤

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s