Om

Hej kära bloggläsare!

Jag blir jätteglad över att just du tittar in hos mig! Hela mitt liv har jag varit en smink- och hudvårdsnörd och här delar jag gärna med mig av det jag provar och använder för stunden – det gör det hela bara ännu roligare! Därav min satsning på något helt nytt i livet för mig – en blogg! Den är (fortfarande!) under uppbyggnad så jag hoppas ni har lite överseende med mig och det tekniska! Det kommer säkerligen smyga sig in något av alla mina andra intressen i livet, såsom mode, resor och annat som sätter guldkant på tillvaron, men huvudsakligen skönhet i olika former. Denna blogg vill jag ska fungera som mitt alldeles egna Room of My Own (som den kloka Virginia Woolf skrev för snart 100 år sedan), en hobbyverksamhet där jag får fokusera på det som gör mig glad och dela det med dig som läser!

Till vardags håller jag på med något helt annat (läs mer om det på sidan ”Bakgrund”) och jag vill börja med att poängtera att jag inte är utbildad hudterapeut eller makeupartist, även om jag har jobbat en del inom området. Så kolla alltid med någon professionell innan du provar nya hudvårdsprodukter, som tex cosmeceuticals (medicinsk hudvård med starka aktiva ingredienser) och andra produkter som är nya för dig! Vi reagerar alla olika på olika ingredienser.

Vi har också olika förutsättningar, därför är det svårt att säga vad som passar just dig. Det som min hy tycker är toppen kanske din hy inte alls gillar. Min hudtyp är den vanligaste, blandhy, då jag ofta är yttorr och lätt blir lite glansig i t-zonen under dagen. Jag har tendens till reaktiv hy, så jag vill inte laborera alltför mycket med ständigt nya produkter. Nu vid 40+ vill jag helst jobba med hudvård som stärker kollagenet, förbättrar elasticiteten och generellt innehåller anti age-egenskaper. Mitt hår är ett typiskt nordiskt tunt hår som har lätt att bli slitet om jag inte tar hand om det ordentligt. Mina naglar är alltid mina naturliga egna naglar som brukar vara långa, men som behöver förstärkande baslack för att inte gå av så lätt.

Alla bilder jag lägger upp här är mina egna som jag tagit med min iPhone/Samsung eller digitalkamera, så var vänlig att fråga mig om lov innan du använder mina bilder. (Övriga bilder anges källa.) Fotografering är också något relativt nytt för mig, så jag jobbar på att bli en allt bättre fotograf! Mina texter ska hålla sig till de pressetiska reglerna och marknadsföringslagen. Det är mina egna texter som bara jag har copyright på, skyddad av upphovsrättslagen, så även här vill jag be dig att fråga mig först om du vill citera något som jag har skrivit. Jag reserverar mig för felskrivningar och mina åsikter och bedömningar på bloggen är baserade enbart utifrån mig själv som glad amatör och inte en professionell inom ämnet.

Alla produkter jag använder och skriver om här på bloggen har jag själv införskaffat. Om jag skulle få något pressprov utskickat till mig, så kommer jag vara tydlig med det i varje berört inlägg. Allt för att du ska vara helt säker på att det jag uttrycker här är i allra högsta grad mina egna uppfattningar och åsikter som ingen kan påverka på något vis, oberoende av varifrån produkter kommer.

Jag är tacksam om du hör av dig vid minsta lilla undran om något! Jag uppskattar ärlig konstruktiv feedback och strävar efter att utvecklas varje dag. Att starta en blogg mitt i livet känns spännande och roligt, men också helt nytt och ibland svårt, så snälla ha lite tålamod med mig! Jag lär mig något nytt varje dag. Återigen, varmt välkommen och jag hoppas att du trivs här hos mig!

Kontakta mig på beautydonnachic@gmail.com eller skriv en kommentar här nedan för alla sorters frågor och funderingar, stora som små!

Tack för ditt avtryck här, uppskattas varmt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s